Tandläkare, efterskörd och SVT-inslag

I dag publicerade SVT Skåne inslaget från Malmö stadsarkiv som filmades när jag var där och invigde utställningen den 5 oktober. Titta gärna på det, jag tycker att det blev riktigt bra trots sin korthet. Dessutom är själva utställningen verkligen värd att besöka om ni har vägarna till Malmö.

Karin Sjöberg som jobbat fram utställningen.

Själv startade jag dagen tidigt, vaknade som vanligt för tidigt, eftersom jag skulle in till tandläkaren som jag har på Götgatan. En flisa ur en lagning hade lossnat och det blev inte billigt om någon nu skulle råka tro den saken.

Hemma har jag mejlat med vår kursgård som vi hade fältundersökarkursen på i helgen och fått löfte om bättre wifinätverk till nästa år. Väldigt bra! Då kommer vi gärna tillbaka, skrev jag.

Fick också telefon från Peo som var nöjd med kursen och jag kunde bara hålla med. Trots strömavbrott och internetstrul var det en riktigt bra helg! Mindre kul var att jag hittade en rejäl fästing på benet efter helgens kurs. Hoppas att den inte ska ställa något. Anneli plockade i alla fall bort den med pincett.

Köp om ni är intresserade.

Efter att jag och Anneli varit ute en sväng i regnet köpte vi pizza och sallad på Skälby pizzeria som vi åt hemma. Under dagen köpte jag också Allas nummer 44 som hade flera sidor om Laxtonspökjägarna och deras museum plus några sidor ufo som jag själv hjälpt till med.

Jag skrev en text om kursen som Tobias beställt, skickade några bilder och så ska väl den artikeln komma ut på ufo.se under morgondagen.

Hjälpte också min vän Chris Aubeck som håller på att uppdatera en bok med en bild på Doug Bower och lite annat som har med cirklarna att göra.

Under dagen fick jag en lista på dubblettböcker ur Larry Bryants donation till Rice University som AFU erbjuds att få. Nu gäller det bara att välja ut de böcker som vi inte redan har.

Sedan blev det sängen med Chris Aubecks bok ”Saucers”.

Loading