Badminton och filmning

Felix tittar igenom intervjun med Chris Mellon.

Upp i ottan för ett ärende i snögloppet och halkan och sedan hem så att Anneli kunde ta bilen en stund. Själv hamnade jag framför datorn men också en trappa ned för att sortera skivorna jag hämtade hos Carl-Anton i går. Tog en stund.

Men klockan 12 stod jag och Stefan på var sin sida nätet för ännu en holmgång på badmintonbanan och det blev faktiskt en helt okej match i dag. Roliga bollar även om Stefan vann nätrullarna med 5–1, kan ha varit 6–1. Där ligger jag i lä.

Istället kunde jag kompensera med att vinna matchen och genom 11–15, 15–10, 15–7 utjämna läget i matcher något till 1–2.

Pratade en stund med Felix Herngren och nu har ufoserien skjutits fram till vecka 13 av TV4. I kväll ska vi filma några scener och göra en intervju med Chris Mellon. Inte mycket kvar förutom några ”broar” som behövs för att få serien att hänga ihop.

Pratade med Anders på AFU och fixade korr till hans årsredovisning för 2022. En mycket detaljerad och innehållsrik redovisning som verkligen visar att AFU inte bara behövs utan också fyller en viktig funktion.

Fick också en förfrågan om att vara med på Bokmässan senare i år. Temat är ju rymden så det passar ju som hand i handske. Inte minst med min nya ufobok.

Jag och Felix inför intervjun med Mellon.

Efter att ha ätit tidig kvällsmat tog jag bilen, plockade upp Felix vid Karlaplan och körde till FLX på Djurgården där vi spelade in några scener med mig och Felix och sedan intervjuade Christopher Mellon i 30 minuter via Zoom. Vi gjorde intervjun gemenamt men det var Felix som höll i taktpinnen.

23.30 var jag hemma igen.

Loading