Skriver artikel och har Markus på besök

Sen middag med Markus.

Vissa dagar blir det inte så mycket gjort och den här dagen blev en sådan. Men jag tog mig i alla fall tid till att skriva min artikel (om ufo) till Historiska brott & mysterier nummer 5 som ska lämnas i dag. Som vanligt skickade jag med ett antal bilder också så att redaktören ska bli nöjd.

Sedan bar det av (i regnet) till Komethallen för att spela med Stefan. I dag fick vi ta vår ”reservbana”, nummer 17, eftersom det var många sportlovslediga i hallen och vår favoritbana nummer 20 var upptagen.

Nu hjälpte inte detta mig särskilt mycket utan det blev stryk med 8–15, 14–16 och 15–11 där jag i alla fall repade mig en del efter matchens gång. Som vanligt ändå skönt att röra lite på sig.

På vägen hem stannade jag till på återvinningen och slängde lite skräp för att sedan plocka upp en pizza på Skälby pizzeria som jag sedan åt i soffan medan jag tittade på slutet på damernas skidskytte i Holmenkollen där Elvira Öberg tog silver.

Därefter läste jag vidare i ”Fluke” som visat sig vara en fantastiskt intressant bok som jag kommer att recensera i UFO-Aktuellt. Tankeväckande och världsförändrande idéer. Hade också kontakt med Lue Elizondo igen som mejlade mig. Vi hoppas kunna få till ett prat inom några dagar.

Pratade också med Peo som ringde och vi diskuterade nästa UFO-Aktuellt och lite annat som är aktuellt just nu. Har också haft kontakt med en person som jag hoppas ska kunna hjälpa AFU att hitta sponsorer och å hjälpte jag John på FLX med en sista uppgift inför ufodokumentären i TV4. Start den 26 mars som sagt.

Framåt 18 kom Markus över och höll mig sällskap nu när Anneli är bortrest. Vi åkte direkt till Åkermyntan för att köpa var sin god köttbit och en låda potatissallad som skulle bli vår middag. En mycket sen sådan skulle det visa sig.

För när vi var tillbaka hemma bestämde vi oss för att se filmen ”Zodiak” (regissörens klippning till och med) och den var två timmar och 40 minuter. Intressant film om en seriemördare som aldrig kunde fångas in och som jag har skrivit ett kapitel om i min bok om koder och krypton. Sevärd.

Så klockan hann bli 22 innan vi brassade på entrecôterna (vilket gick snabbt) och sedan kunde slå oss ned vid bordet och avnjuta det hela med potatissalladen kryddad med extra kapris och svartpeppar (behövs alltid!).

Vi hade i alla fall en trevlig kväll där vårt filmtittande avbröts vid två tillfällen av Victoria som var på AFU och letade efter UFO-Sverigerolluppen. Jag förnekade att jag hade den och en stund senare ringde hon tillbaka efter att ha hittat den i en annan lokal än den skulle vara.

Lyckades också få klartecken att min (AFU:s) räkning för några bilder vi hjälpt ett amerikanskt produktionsbolag med nu gått igenom så motsvarande 400 dollar kommer snart att dyka upp på AFU:s konto. Varje krona är viktig!

Satte mig vid datorn en stund men sedan blev det sängen med ”Fluke” efter 23.

Loading