Möte i Norrköping och UFO-Aktuellt

Möte med Brakeley och Hyresbostäder.

Det blev en god hotellfrukost på Elite i Norrköping och sedan svarade jag på ett gäng mejl. Bland annat ett från en amerikansk ufolog som vill donera bilder och en del tidskrifter till AFU. Men också ett från en trevlig kille som vi nu ska börja samarbeta med då det gäller korta Youtubefilmer, detta efter ett litet missförstånd som vi nu har rett ut.

Killen, eller snarare mannen antar jag utan att veta ålder, fixade också så att Johan på rapportcentralen får prata med ett för oss hittills okänt vittne i Björkvik. Det tackar vi för.

Sedan tog jag och Anneli och checkade och körde till AFU för att titta på en del lådor som Peter M ville att jag skulle bedöma. det slutade med att jag tog med tre hem för vidare genomgång.

En del av sorteringslokalen.

AFU:s sorteringslokal är alltid full av spännande böcker och dokument som ska gås igenom och föras in i samlingen. Här huserar Anders ganska mycket.

Någon större lunch kände vi inte för efter frukosten som var rejäl så det blev var sin macka på Åby Konditori på Drottninggatan 66 inne i stan och där träffade vi på Anci som jobbar på AFU.

Efter maten skildes mina och Annelis vägar. Vi parkerade bilen utanför Hyresbostäder och jag gick in för att vara med på ett möte med Brakeley och Anneli gav sig iväg till Konstmuseet. Men jag var lite tidig så jag ägnade en stund åt att skriva en artikel om Calvinbilden för UFO-Aktuellt som snart ska vara klar.

Mötet med Brakeley syftade till att vi från AFU och tre från Hyresbostäder fick en genomgång av det intervjuarbete Brakeley gjort med oss. Allt syftar till att ge oss en bättre beslutsgrund när det gäller hur vi ska gå vidare med flytt och insamling av de medel som krävs för ett sådant steg.

Ett mycket bra möte som tog några timmar och när Brakeley representanter lämnat oss fortsatte vi att diskutera lokalerna i Ringdansen och vilka problem som måste lösas om vi ska flytta dit.

På Nyköpingsbro.

Ute vräkte regnet ner men när jag och Anneli väl kom iväg mot Stockholm sken solen. I alla fall stundtals. Vi gjorde ett stopp på Rasta på Nyköpingsbro där vi åt middag i form av köttfärslimpa och med en spännande utsikt över motorvägen nedanför. Det var faktiskt första gången vi har stannat där.

Äntligen hemma var det raka vägen till datorn för att jobba med UFO-Aktuellt och faktum är att jag hann klart alla sidor utom förstasidan. Då var klockan efter midnatt. Sprang emellan och tittade på EM och såg Duplantis fixa ett andra guld åt Sverige.

01.15 var jag i säng.

Loading