UA levererad för korr och möten

Robotmöte.

Utan att ha passerat köket gjorde jag klart omslaget till nästa UFO-Aktuellt. Frukosten fick vänta. Sedan gick jag igenom hela tidningen för att kolla grafiska problem och fixade till dem. Det tog ett par timmar.

Efter det blev det två mackor med skivad färskpotatis med majonnäs, min sommarspecial!

Nästa arbetsinsats blev att gå igenom de tre lådor jag hade med mig från AFU, sorterade ut det som ska säljas och kastade det som var osäljbart.

Det blev en hel del sittande framför skärmen med avbrott för lunch tillsammans med Anneli och klockan 13 var det ett inbokat zoommöte med Christoffer från Dyno Robotics som tillverkar robotar för museer och utställningar. Jag fick en 45 minuters genomgång och blev mycket imponerad. Tänk om AFU skulle kunna utnyttja deras tjänster i ett framtida besökscentrum. Nu har vi i alla fall kontakten.

Framåt 14 körde jag en massa skräp till tippen och sedan bar det av in mot stan för att hämta några kassar böcker hos min tidigare arbetskamrat Nina. Men den resan blev ingen nöjesresa. Istället för 45 minuter tog den 90 och jag upplevde en av de värsta trafikinfarkterna här i Stockholm som jag varit med om. Allt kröp framåt i snigelfart.

Bokhämtning hos Nina.

När jag till slut kom fram hann vi nästan bara säga hej eftersom Nina skulle iväg till en vän vid 16 och för mig var det bara att styra kosan mot nästa möte som var med ett brevinkast.

För Andrea hade varit snäll att lova att hon skulle läsa korrektur på UFO-Aktuellt nu när Stefan är bortrest på semester. Och Andrea är väl lämpad som tidigare korrläsare på DN där vi jobbade ihop.

Men, själv var hon inte hemma utan jag fick ringa på porttelefonen och så kopplades den till hennes mobil i skärgården och därifrån kunde hon släppa in mig och jag kunde droppa de utskrivna sidorna i inkastet. När hon kommer tillbaka i morgon kan hon börja läsa.

Allt detta eftersom jag inte litade på att Postnord skulle få fram sidorna i tid.

Tyvärr var det nästan lika illa att köra tillbaka hem. Smockfullt. Helt galet. Men till sist var jag i alla fall tillbaka efter att ha pratat med Håkan B i telefon en stund. På tal om telefon så ringde jag givetvis till Håkan E och grattade honom eftersom han fyller år i dag. Grattis, Håkan!

Under kvällen hade jag kontaktat med en svensk boende i USA som engagerat sig i ufofrågan och vi utväxlade en del mejl. Han var nyfiken på vad som händer i Sverige och jag berättade så gott jag kunde.

Thomas ledde mötet.

Jag har också hjälpt Johan på rapportcentralen med ett kontrakt som han ville ha påskrivet. Och på tal om Johan så var han och jag med på ett zoommöte tillsammans med Thomas och Peo vid 22-tiden i kväll. Vi är alla administratörer av UFO-Sveriges Facebookgrupp ”Allmänheten diskuterar ufo och UFO-Sverige”. Och nu pratade vi igenom gruppen och det som skrivs i den. Det tog sina modiga 50 minuter.

Sedan blev det sängen och en god bok.

Loading