Skriver och handlar

Min hög med genomgångna böcker och häften.

Eftersom det är tisdag åkte jag och Anneli till Coop för att veckohandla och även den här veckan bad butiken om ursäkt för att många varor saknas eftersom man håller på att gå över till något hållbarare. Frågan är hur hållbart det är att ett företag som redan blöder miljoner nu inte kan erbjuda sina kunder det de vill ha.

Jag har suttit en hel del vid datorn och knåpat med det som ska bli ”800 böcker om ufo – en översikt 1908–2024” (eller kanske 2025). Mest för att jag måste få bort en hög med böcker från golvet. Den första upplagan innehöll 719 titlar som jag berättade kort eller lite längre om och nu är jag uppe i 758 efter dagens jobb. Ni kan se högen med sådant jag hittills gått igenom här ovan. Egentligen är det fler, några har åkt in i bokhyllorna.

Jag har också jobbat lite med AFU och hur vi ska finansiera en flytt men också pratat med en kvinna i Hägersten som sett en hel del ufofenomen. Säger hon i alla fall. Eftersom hon ville ha besök av oss så ringde jag Fred Andersson som var i Uppsala och han lovade att se till att det tas en kontakt. Alltid svårt att säga vart något sådant här leder.

Det blev två utesittningar på verandan i dag, både lunch och middag. 29 grader varmt gjorde att vi vågade oss ut.

Ni har säkert redan lyssnat men här kommer länken till Sveriges Radios ”Godmorgon världen” som tar upp ufo och pratar med Ryan Graves.

Och så tittade vi på EM-fotboll. Som inte gick min väg alls i dag.

23.30 var vi i säng för att läsa.

Loading