Lite ufojobb och egen potatis

Första för i år.

Under dagen har jag jobbat med båda mina kommande böcker. Givetvis den som ska bli ”800 böcker om ufo”, och som jag knappast kommer att publicera förrän i början av nästa år. Där är jag nu uppe i 793 stycken citerade böcker och häften så jag börjar närma mig de 800 som behövs för att inte ljuga om innehållet.

Men jag har också skrivit på min nästa bok som just nu går under arbetsnamnet ”Världsrymden anfaller” vilket mycket väl kan bli den slutliga titeln. Den kommer att handla om saker som ”faller” från himlen, ett ganska vitt begrepp som även inbegriper kosmisk strålning till exempel. Så när jag läst en ny avhandling om just detta ämne mejlade jag Avi Loeb för att få hjälp med en sak och som vanligt svarade han prompt och där fick jag ett bra citat till boken.

Jag har också varit i kontakt med den tidigare stridspiloten Ryan Graves som jag hoppas kunna intervjua lite längre fram.

Niklas med plantan.

Niklas var här efter att ha sovit över och han och Anneli jobbade lite i trädgården. Anneli skickade med honom en tomatplanta hem efter att vi ätit sillunch med egenodlade potatisar som vi precis plockat ur marken.

När jag kört hem honom körde jag till Jakobsbergs centrum för att hämta ut mina två nya par glasögon på Synsam. Så nu har man ett par Peter Forsberg-bågar utan att ha förstått att det var sådana jag beställt.

Pratade en stund med Mikael Karlsson och sedan Håkan Ekstrand också.

Det blev en del fotboll också. Frankrike gick vidare efter att Belgien gjort självmål och Portugal vann på straffar mot Slovenien. Inte lätt för något av storlagen alltså. Det blev sent i säng eftersom den sista matchen drog ut ordentligt på tiden.

Loading