Nya däck, badminton och sortering

Här jobbade jag i dag.

Bilden ovan visar en del av det material som jag var i Borrby och hämtade och som Rolf Ejvegård (1932–2019) lämnat efter sig. Rolf var professor i statsvetenskap men också författare till flera böcker och lärare. Men också under en tid vice ordförande i Sällskapet för parapsykologisk forskning och redaktör för den tvärvetenskapliga tidskriften Värld och vetande under många år.

Hans mest kända undersökning var ”Fallet Eva” om en kvinna med till synes paranormala gåvor som han lade ned otroligt mycket jobb på. Säkert 40 procent av alla papper ni kan se på min bild rör det fallet.

Nu hann jag inte färdigt i sorterandet, det fanns inte en chans, men jag ska jobba på i morgon också. Var dessutom tvungen att bryta mitt sorterande eftersom jag fick hänga tvätt i rummet och då är det svårt att jobba där.

En av oss var gladare än den andre.

På förmiddagen körde jag till Motordepån och lämnade in bilen för att få två nya däck istället för de slitna där fram. Den fick stå där medan jag och Stefan spelade vår match i Komethallen. En match där jag inte hade nätrullarna på min sida. Men det var där de hamnade. Så efter att ha spelat helt okej och vunnit första set med 16–14 blev det förlust i de två sista seten med 8–15 och 9–15.

Stefan fick släppa av mig på Depån där jag kunde betala och hämta bilen. Stannade till på Skälby Pizzeria och plockade upp en kebabrulle och en avokadosallad och så åt jag och Anneli lunch tillsammans hemma.

Pratade en stund med en kommun i norra Sverige som engagerat mig att hålla ett föredrag där senare i september och så var jag i kontakt med ännu en dit jag ska för ett författarsamtal.

Inte så mycket.

Framåt 17 körde jag och Anneli och postade en bok och sedan vidare till Coop för att veckohandla. Inga mängder den här veckan.

Det blev spaghetti carbonara till kvällsmat och sedan hjälpte jag History Channel med lite bilder eftersom de hört av sig och kanske är intresserade av att ta upp AFU i ett kommande program.

I slutet av kvällen mejlade jag med en person i Storbritannien som kanske kan hjälpa AFU på något sätt. Jag hoppas att vi kan ro detta i land. Att få folk med pengar att lämna ifrån sig några av sina surt förvärvade slantar är inte enkelt. Och allt tar tid. Den här mannen är i alla fall intresserad av det vi gör.

Vid 23 blev det sängen med en god bok. Arthur Conan Doyle fortfarande.

Loading