Klar med Ejvegårds arkiv

Äntligen klart.

Om jag ska summera dagen så lämnade jag huset en gång för att handla och tanka och så packade jag och Anneli in alla 26 arkivboxarna med Rolf Ejvegårds arkiv som i morgon får följa med mig till AFU.

Jag har lite svårt att uppskatta hur många timmar det har tagit mig att sortera in alla papper (mycket kring hans stora intresse för parapsykologi och hans undersökning av Eva Hellströms påstådda förmåga att kunna se in i framtiden) men det var nog fem timmar i går och i princip hela dagen i dag. Men nu är det klart även om det skulle kunna sorteras ännu bättre. Till exempel kan hans korrespondens sorteras på namn. Men det får någon annan göra.

Något av det jag sålde.

Fick in lite pengar till AFU också genom att lägga ut åtta tidningar och en dvd med Bruce Lee på Facebook. Och köparen blev en kamrat i Norge, Ole Brænne. Han var helt enkelt först att höra av sig. Flera andra följde efter.

Det blev faktiskt en utflykt till men den samordnade jag med den tidigare. Passade på att klippa mig eftersom jag ska intervjuas för ett större teveprogram i morgon. Platsen blir AFU och då tar jag alltså med mig Ejvegårds boxar men också ett antal kassar med böcker.

Pratade en stund med Thomas M som ringde om mötet i Malmö och en del annat. Ringde också till Rickard A så att han ser till att det finns saker ur shoppen att köpa i Malmö.

Och sent på kvällen, efter att jag och Anneli ätit kvällsmat och tittat lite på invigningen av Paralympics och hängt tvätt, var jag med på ett videomöte med mina norska ufovänner med Rune Kriegh Røstad i spetsen. De jobbar med sökandet efter ett föremål som störtat i en norsk sjö. Inte olikt vår Nammajaureexpdition.

Fick också en förfrågan om att intervjuas från en journaliststuderande. Det. ställer jag gärna upp på. Och så hade History Channels redaktör valt ut tre av de bilder jag mejlade dem i går och ville veta mer om deras historia. Så det fick dem. Nu får vi se vilken eller vilka de väljer.

När jag betalat några räkningar och burit upp alla kassarna från källaren svarade jag på mejl och sedan blev det sängen efter midnatt.

Loading