Dagsarkiv: 21 januari 2018

Artikeljobb och vanligt jobb

Ägnade förmiddagen åt att börja skriva ut min intervju med Luis Elizondo som jag gjorde i fredags. Hann 18 minuter in i den innan jag var tvungen att ägna mig åt lite annat. Bland annat fixa lunch i form av spaghetti som jag hade längtat efter. Pratade med Anneli som var kvar hos Raili men under eftermiddagen kom hon och Markus hem igen.

Elizondointervjun skriver jag färdigt i morgon och sedan är det dags att förädla den till något som ska bli en artikel för UFO-Aktuellt. Jag tror att det kommer att bli intressant läsning när jag väl är klar. Det är dock några frågor som jag behöver få lite mer kött på benen om så jag kommer att mejla iväg några rader till Elizondo under morgondagen.

Eftersom jag jobbade över i natt så gick jag lite senare till jobbet i dag. På vägen till bussen möttes jag av en dimma som i den tiogradiga kylan kändes kall och ogästvänlig. Som tur var blåste det inte.

På vägen in hann jag svara på en del mejl och läsa en artikel. Bussresorna och sedan tunnelbanan är bra tillfällen för just sådant.

Gick faktiskt på en Bankomat i dag och tog ut pengar eftersom jag måste betala en sak kontakt i veckan. Det var första gången på långt över ett halvår som jag behövde ta ut kontanter. Det blir allt mera sällan som jag behöver vanliga pengar, korten funkar i nästan alla situationer.

Det blev en bra dag på jobbet med matpaus tillsammans med Björn och Mathias på La Barca. Entrecôte blev det sista arbetsdagen till ära. Mycket folk trots att det var söndag och ett gäng var lindrigt nyktra och skrålade på vid långbordet.

Även i kväll smällde det något i Malmö. Bomb är väl att ta i men det blev skador på ett hus och några fönster inte långt från polishuset. När jag talade med grannar så hade de hört både den här smällen och den den 17 januari då någon slängde in en ordentlig laddning på polishusets gård.

Flera äldre uttryckte att de var oroliga och att de inte kunde förstå varför folk håller på så där. Vem kan det.

Det blev lite Trump också plus en del annat. Dessutom var det min tur att stå för sista dagen på passet-fikan så jag hade köpt stora kärleksmums som vi petade i oss framåt 23.30.

När jag kom hem var klockan 01.30 och Markus satt och såg på teve. Då hade han under de senaste dagarna lyckats klämma hela ”Sagan om ringen”-serien plus två av hobbitfilmerna. Vi pratade en stund innan jag satte mig och fortsatte jobba med att skriva ut Elizondointervjun fram till 02.30.

 460 total views