Dagsarkiv: 08 januari 2019

Kontakt med andra arkivvänner


På förmiddagen hade jag kontakt med andra personer som liksom vi på AFU brinner för att rädda och bevara ufoarkiv på olika håll i världen. En av dem David Marler som jobbar hårt med att rädda uforelaterade dokument i USA.

Jag kommer att fortsätta diskutera en del saker med David.

Har också fortsatt vara i kontakt med den man som publicerade en massa tidskrifter som AFU och våra internationella samarbetspartner skannat och sett till så att han lägger till en tydlig ”disclaimer” på sin sajt.

Det blev någon timma vid datorn för att sköta kontakter och åtaganden. Men jag fortsatte också med mitt boksorteringsprojekt som nu börjar frigöra en hel del bra plats i biblioteket i källaren. Den extra hylla jag fick ställa in i Niklas pojkrum har löst mycket.

Och så tog jag tag i en tvättmaskin.

På bussen fortsatte jag att läsa Martin Rees ”On the future” som är intressant. Har inte kommit så långt i den ännu men böcker om framtiden brukar locka mig. Fast egentligen gillar jag mest böcker om framtiden som är skrivna för länge sedan – för att kunna jämföra deras tankar med hur det sedan verkligen blev.

Innan jag åkte sa Niklas att han skulle stanna i sin nya lägenhet i natt så ny flyttar han på riktigt igen. Anneli åkte med honom och hjälpte till att fixa med gardiner och att få ihop soffan, något vi inte hade klarat i söndags då vi saknade ett viktigt verktyg.

Ni kan se hur Niklas stora rum börjar arta sig på bilden här ovan. Det kommer att bli fint när det är klart.

Det skulle snöa i dag var det sat och till slut kom det en skvätt när jag gick över bron och åt en sushi på Wang Asia Sushi Dumplings (konstigt namn, bra mat). Tyvärr var jag ensam i dag men att sitta ned med en 14-bitars på den här restaurangen, och att kunna fylla på misosoppa efter behag, det är helt okej!

Lugn dag på jobbet. Lite Trump givetvis. Och så skickade jag in min ackrediteringsansökan till SVT inför Melodifestivalen. Trots att jag inte pratat med redaktionen är ännu om hur det kommer att bli i år.

Det blev lite nyheter också.

338 total views, no views today