Dagsarkiv: 10 januari 2019

Frimärken från Ole och badminton


I dag inledde jag och Stefan badmintonåret 2019 med en match i Komethallen. Och det var inte många där. Jo, på golfdelen var det som vanligt massor men där vi spelar var det glest mellan paren.

Själv började jag bra och vann första set med 15–7 men sedan kände jag att julens fröjder hade tagit ut sin rätt och jag brakade ihop i andra och fick däng med 3–15. Inget gick särskilt bra. Men jag gav Stefan en match i alla fall innan jag fick konstatera att sista och avgörande gick till honom med 13–15, mina siffror först.

När jag kom hem låg där ett par paket från Ole i Oslo, paket med rymdfrimärken och en autograf från Nasaastronauten Mike Mullane. Ni kan se en del av frimärkena här ovan.

Pratade med Anders Berglund om hur många som hört av sig med intresseanmälningar inför nästa fältundersökarkurs i höst. Och det visade sig vara 57 personer! Otroligt stort intresse redan nu alltså. Detta betyder sannolikt att vi kommer att byta kursgård eftersom den gamla helt enkelt inte räcker till. Detta är något vi får diskutera när vi har styrelsemöte i Ängelholm på lördag.

Hann också prata med Rickard Andersson om helgen och om höstens kurs.

Inte mycket till vinter ute i dag heller. Visst, man får skrapa rutan, men det är inte mycket snö och kylan ligger kring nollan. Lite kyligt att gå till bussen är det givetvis men mest för att det blåser lite rått.

Lika illa när jag och Björn gick över bron för att äta ärtsoppa med pannkakor på Rosa Drömmar under kvällen. Gott som vanligt!

Eftersom Donald Trump reste till gränsstaden McAllen på gränsen till Mexiko i dag för att lobba för sin mur skrev jag om honom under kvällen. Trumpartiklar är mycket lästa. I går lästes en av dem jag skrev av 62.000 personer och en annan av 31.000. Folk är intresserade av denne man – precis som jag.

Sista dagen på passet fordrar också att vi fikar så jag och Björn gick till Matpressen när vi ändå var ute och skulle äta. Det blev frallor och prickigkorv.

När jag kom hem var Markus vaken och vi pratade en stund innan han gick och lade sig. Hade svårt att sova sa han. Själv fixade jag med tvätten och lite annat innan det var dags även för mig.

I morgon åker jag och Anneli till Ängelholm.

229 total views, no views today