Dagsarkiv: 27 januari 2019

Intervjuad i Sydnytt


I dag var det dags för Sydnytt att lägga upp sin intervju med mig på webben. Bra och snyggt filmat av Johan Dernelius som sa att han hade följt med under ett antal år. Utställningen och UFO-Sverige har fått stor och positiv uppmärksamhet under de här dagarna. Dessutom hade SVT:s lokala nyheter i Helsingborg ett inslag om utställningen.

Tog ut min friskvårdstimme i dag och började alltså lite senare. Den tiden tog jag till vara på genom att skriva ett långt mejl till TTSA i USA för att diskutera hur vi ska kunna samarbeta. Jag har ju sedan tidigare bra kontakt med To The Stars Academy och hoppas att vi kan hitta en form som passar dem och AFU.

Skrev också ett mejl till Rick Hilberg i USA för att kolla läget efter den hårda vinter som drabbat hans del av landet. Rick har ju bestämt sig för att donera sitt arkiv till AFU och har dessutom rekommenderat en kamrat att göra det samma. Kamraten håller just nu på att ta bilder av det han har för att skicka till mig.

Ute är hela världen vit. Snön föll under några timmar på förmiddagen och det var minus 7 när jag kom upp.

På väg till jobbet började jag läsa Mick Wests ”Escaping the rabbit hole”, en bok om hur man ska argumentera mot konspirationsteoretiker. West driver sajten ”Metabunk” som är en av de bästa, kanske den bästa, av alla nätbaserade tjänster som tar upp fejkade nyheter och konspirationsteorier.

Det ska bli intressant att läsa boken som jag tror att jag kommer att ha stor nytta av.

Mycket om dammen som brast i Brasilien och ett hus som rasade i Haag och en del annat. Plus att Preems ägare släpptes från Saudiarabien.

Framåt kvällen beställde vi mat från Spice Corner (Åke hämtade) och åt tillsammans hela gänget, vilket inte tillhör vanligheterna. Ni kan se oss här nedan. Själv tog jag det jag brukar, Chicken Tikka Masala med ett vitlöksnan som givetvis smakade bra.

Under dagen har jag sökt en person som UFO-Sverige fick en förfrågan om via vår Facebooksida. När jag inte hittade honom försökte jag istället ringa upp en man som tidigare haft kontakt med honom. Men inget svar. Istället hänvisades numret till en kvinnas mobil som jag ringde och pratade in ett meddelande på. Senare på kvällen ringde hon upp mig och berättade att den person som jag ringt till hade avlidit samma dag. Så kan det gå.

Jag får leta vidare i morgon och se om jag kan hitta den man som jag egentligen ville ha tag på.

När kvällen var slut och jag gick ut till taxin snöade det igen. Och blåste. Men det var inget mot hur det har varit på andra håll i västra och södra Sverige där man har fått ett par decimeter under dagen.

Väl hemma var Markus vaken så vi pratade en stund. Anneli, som varit på konsert med Ennio Morricone tillsammans med Ylva, låg och sov. Själv tog jag hand om tvätten och hängde den innan det blev sängen efter 02.

Matrast med indisk mat.

446 total views, 1 views today