Dagsarkiv: 22 februari 2019

Bilkoll och badminton


Eftersom varningslampan till däcken började lysa i går kväll och fortfarande lyste i dag åkte jag in till Motordepån och fick dem kollade. Inga hål och inget som gick att upptäcka. Man blir ju rätt trött på de där lamporna som varna för saker som sedan inte går att hitta och nu får jag se hur det går över helgen, annars är det bara att komma tillbaka på måndag.

Tog också vägen över Ryds bilglas för att boka tid för ett stenskott som jag fick på vägen hem från AFU i veckan. Fixas på måndag.

Efter att ha jobbat lite med Melloförberedelser var det dags för badminton med Stefan i Komethallen. En hyfsad holmgång som jag vann med minsta möjliga marginal trots en rejäl förlust i mellansetet: 18-16, 8-15, 18-16. Men det var ändå kul, sa Stefan. Får väl tro på honom.

På vägen till jobbet ringde PP3 och undrade om jag kunde vara med och prata om platta jorden i början på mars och det kunde jag ju. Killen som ringde hade varit klasskamrat med Niklas på Södertörn en gång i tiden och skickade hälsningar till honom. Fick också ett mejl från några som kallar sig Wanderers och som gör en podd om ufo och allehanda mysterier. De finns i Örebro och undrade om de kunde få intervjua mig, och visst, det kan de få om det passar när jag passerar Örebro på väg till Mariestad i april.

Väl framme satte jag mig med Elin på webbteve en stund och gick igenom den grafik som hon jobbar med till mysterieserien. Kanonfint blir det!

Hade också kontakt med museet i Kristianstad där UFO-Sveriges utställning står sedan den 22 januari. Och så här skriver min kontakt där i ett mejl i dag:

”Utställningen är något av det mest populära vi haft på länge! Den är extremt populär fortfarande och det kommer hela grupper hit för att titta – jätteroligt!!”

I receptionen låg också ytterligare ett paket med Mufons proceedings från Tommy Helmer och väntade. Ett stort tack för de fina gåvorna till AFU!

På jobbet blev det som vanligt en blandad kväll. Började med ett jobb om en rysk flygning mycket nära ett svenskt signalspaningsplan i tisdags. Ett jobb jag gjorde tillsammans med Mikael Holmström.

Hann också gå på La Barca och prata med Memis Pektas om att restaurangen måste stänga i september 2020. Inget jag är glad över som ni förstår. Memis själv tog det ganska lugnt och pratade om att börja köra taxi istället. Vi stod vid bardisken och pratade till dess att min pljeskavica var klar.

Hem efter 01 efter att ha pratat en stund med Pontus. I säng 02.30.

Memis Pektas serverar mig pljeskavica.

287 total views, no views today