Dagsarkiv: 05 maj 2019

Färdiglyssnat (nästan) och bildjobb för boken


Ute har solen strålat men värmen uteblivit. Kallt överallt där det inte är lä och sol och helst också under en jacka. Anneli trotsade i alla fall vädret och foten och gav sig ut för att rensa i landet. Ni kan se resultatet av hennes vedermödor på bilden längst ned.

Här ovan syns plommonträdet blomma vilket är trevligt. Nu önskar vi bara att värmen ska komma på riktigt snart och då inte enbart på snabbvisit som under Uppsalahelgen.

Markus har varit på banan och jobbat medan jag har suttit vid datorn – och jobbat. Först lyssnade jag klart på alla Eurovisionlåtarna och det känns bra. Har fört anteckningar och ligger bra i fas där tycker jag. Men, det måste bli en vända till för att fylla på ytterligare. Kanske på onsdag.

För i morgon fortsätter jag med det jag har gjort efter klockan 15 i dag, nämligen bokjobbet. Trots att all text är skriven är det mycket jobb kvar, bland annat att lägga in bilderna och skriva bildtexter till dem alla.

Väntar fortfarande på en del korrektur både från Sverige och England.

Tog en paus efter maten och tittade på ”Mästarnas mästare” tillsammans med Anneli innan jag jobbade vidare fram till 02.30. Då hade jag hunnit fram till sidan 74.

En välfylld korg med ogräs blev resultatet av Annelis jobb i landet.

 307 total views,  1 views today