Dagsarkiv: 25 oktober 2021

Jobbar extra hela dagen och intervjuad

Startade dagen med att intervjua den ansvarige för det svenska intensivvårdsregistret redan 07.30 eftersom det var den enda tid han kunde under måndagen och sedan fortsatte jag med ytterligare tre intervjuer under förmiddagen och efter lunch.

Det hela ska resultera i en artikel som går ut på DN.se i morgon och körs i papperstidningen på onsdag. Ett stort jobb kopplat till coronan givetvis.

Under dagen stack jag emellan och blev intervjuad av P3 Nyheter om Nasachefens uttalande om vad han tror om ufofenomenen som observerats av de amerikanska piloterna. Det blev en kort telefonintervju eftersom nyhetssändningen inte är så lång.

Ringde också Janne Enbom som jag jobbade med på Norrbottens-Kuriren i många år för att gratta på födelsedagen. Janne har gått i pension och var nöjd med det. Inte många kvar på Kuriren nu som jag känner längre.

Tog ett tag med lite frimärken som jag köpt på Tradera under eftermiddagen. De flesta av dem satt fast på ett sätt så att de inte gick att ta bort utan att blöta upp dem. Men jag hittade en bra metod där jag använde vitt A4-papper i omgångar och det var den bästa varianten hittills. Ingen risk att skada frimärkena och betydligt snabbare torkning än mina tidigare varianter.

Efter att ha ätit Annelis goda köttfärslimpa tittade vi på den första delen av ”Kastanjemannen” på Netflix, en serie som vi blivit rekommenderade av en massa personer. Och visst, när vi väl kom på att det gick att byta språk från dubbad engelska till originaldanskan (med svensk text) så gillade vi den!

Men jag blev avbruten ett antal gånger då min redaktör på DN börjat läsa mina texter och hade en del frågor, precis som en riktigt bra redaktör ska ha. Vi löste allt och kunde fortsätta titta innan det blev dags för mig att packa för morgondagens resa till Skåne.

Markus var här en sväng och lånade bilen och när han kom tillbaka med den efter jobbet var klockan 22.30. Då fick han en kram och en matlåda med köttfärslimpa med sig hem.

En lång dag tog slut vid midnatt. Har inte ens hunnit ta en bild till bloggen.

Loading