Skrivande och Andra chansen


Eftersom det är Andra chansen i dag och jag som vanligt ska chatta med läsarna på DN.se tillsammans med Hanna Fahl så har en del av dagen gått åt till just detta. Ni kan se mig i soffan där jag kommer att sitta och chatta från på bilden här ovan. Men jag har också försökt att skriva en del.

Efter frukost lämnade jag följaktligen Anneli åt Melodikrysset för att fortsätta skriva på det inledande kapitlet till boken om AFU. Har fått ihop 15.000 tecken sammanlagt av de omkring 50.000 som det ska innehålla. Det ska dels bli en beskrivning av AFU och hur vi jobbar men också några historier om hur material hamnar hos oss.

Anneli fick besök av Ylva och Annika under eftermiddagen och så åt vi soppa och Västerbottenspaj tillsammans innan jag körde in tjejgänget till Dramaten där de skulle roa sig medan jag chattade med läsarna. Och när jag chattat klart åkte jag in och hämtade dem och körde hem var och en till sig – lite taxiservice.

Chatten blev bra med mycket positiva reaktioner och jag lyckades träffa rätt på alla fyra gissningarna om vilka som skulle gå till finalen på Friends nästa helg. Lite har man väl lärt sig genom Melloåren!

När jag och Anneli väl kom hem satte vi oss i soffan och tittade på vår deckare som jag spelat in, delade på en öl och tog det lugnt. Sedan blev det tidigt i säng, 00.30. I morgon blir det skrivardag.

 364 total views,  1 views today