Fåglar och ryska ufon

Har väl inte gjort några stora insatser för ufosaken just i dag. Ägnade en stund i kväll åt att identifiera en bild tagen på Zanzibar i september i år. Vacker strand och härligt hav – och i luften ett spolformat föremål som fotografen upptäckte först när han kikade på bilderna hemma i Sverige.
En fågel alltså. Ett av de vanligaste semesterufona vi har just nu.

Fick ett trevligt brev från en UFO-Aktuelltprenumerant i dag. Hon hade läst min bok ”UFO-Mysteriet” som hon var mycket nöjd med. För en författare, även för en liten som jag, är det lika fantastiskt varje gång som en läsare hör av sig med positiva reaktioner. Bara det att någon annan har läst det man själv har lagt ned så mycket jobb och tid på är fantastiskt. Att den som läst det dessutom tyckte om det är fantastiskt kul.

I går och i dag har jag och Anders Liljegren på AFU haft en rad mejlkontakter med den ryske ufologen Mikhail Gershtein som erbjudit sig att byta ett mycket fint ryskt ufomaterial mot engelskspråkiga böcker som vi har dubletter av. Materialet består av böcker, tidskrifter, tidningsklipp, samizdatlitteratur och annat som är av stort värde för oss. Om det är någon som läser detta som har engelskspråkiga ufoböcker som ni inte längre använder tar vi gärna emot dem för att kunna göra det bästa möjliga av denna bytesaffär.

 625 total views,  1 views today