Nya samtal med Ufopodden och klippning

I dag hade jag bokat tid för ett besök hos frisören vilket var på tiden. Hade behövt för ett bra tag sedan men helt enkelt inte hittat tid. Väl i stolen fick jag en av tjejerna som jag har haft rätt många gånger tidigare så det blev mycket prat innan allt var klart. Bäst att se lite prydlig ut inför lördagens framträdande i Eskilstuna.

På vägen hem ringde Sara Olsson från Ufopodden för att diskutera Väddöfallet som hon skulle vilja göra ett avsnitt om. Vi pratade länge och problemet är att i princip alla viktiga personer är döda sedan länge. Vi får se hur hon tänker gå vidare med detta.

Passade också på att göra upp några viktiga datum i mitten av februari. Ett då jag och Anneli ska gå på en vernissage på Armémuseum av den nya utställningen ”I rikets hemliga tjänst”, ett då jag åker till AFU för att bli intervjuad i ett större reportage och ett då jag ska till Nordiska museet tillsammans med Ebbe Schön.

På vägen till jobbet köpte jag två meloner som vi sedan hade som sista dagen på passet-fika efter midnatt. Men innan des hade jag hunnit skriva en hel massa om Donald Trump (no surprise!) samt gå och äta ärtsoppa med pannkakor och glass på Rosa med Björn. Inte dumt.

Ser också att det cirkulerar uppgifter om att det brittiska försvaret ska publicera nya, hemliga uforapporter. När jag frågade min kollega Dave Clarke om detta suckade han hörbart i det mejl jag fick som svar. Det visade sig att Nick Pope återigen gått till överdrift för att skaffa sig lite rubriker. I det som läggs ut finns inget av intresse och knappast något hemligt, sa Dave som hänvisade till sin blogg. Läs den gärna här.

Gamla nyheter blir som nya ibland och då är de inte ens korrekta.

Pratade också med Tobias som sköter om ufo.se och håller i UFO-Sveriges Radio om att göra om texten på de följebrev vi skickar ut när någon blir medlem. Mejlade honom ett par nya texter och bad honom lägga in vår jubileumslogga på brevet. Det gick fort att fixa så nu kan jag posta ett gäng nya brev till Carl-Anton som är den som sedan skickar ut dem.

När jag kom hem var klockan 01.45 eftersom jag blev kvar ett tag för att städa och skriva en kort artikel. Det är sista dagen på det här skiftet så nu är jag och mina kollegor lediga några dagar.

 192 total views,  1 views today