Strul med Microsoft, London och bra av Greenewald

Framför DN-skrapan i dag.

Förmiddagen blev ett race efter att jag gått upp vid 08 och då läst färdigt min Stephen King-bok. Som var bra! För sedan tog jag tag i att göra om ett dokument som Schenker behövde i London, ett dokument som jag redan fyllt i en gång men då saknat det brittiska eorinumret. Nu finns det där men det tog en bra stund att fylla i allt igen.

Sedan ringde jag Microsoft support igen, trots att de inte tar emot samtal enligt deras växel. Men det går alltså. Pratade länge med en tjej på deras butik och sedan med en supportkille. Säkert 90 minuter.

Jag har ju köpt och betalat för Office 365-paketet men inte fått det att fungera. Nu får jag vänta några dagar eftersom ingen av de två jag pratade med kunde förstå varför det hela gått fel. Kanske kommer det att lossna, var supportkillens förhoppning. Kanske det.

När vi till slut hade pratat färdigt var klockan alldeles för mycket vilket visade sig när jag kom fram till Komethallen. Stefan var redan där! Det händer inte ofta, i princip aldrig. Och så fick jag stryk med 10–15, 15–8 och 9–15. Kul match trots allt.

Sedan har bollen fortsatt att rulla den väg som jag själv såg den rulla när det gäller Knapp och Corbells nya ”UAP”-film som jag skrev om i går. Några filmer av ett v-format föremål och förvånade militärer som ser något de inte förstår över en militärbas i Kalifornien.

Och givetvis var det Mick West och John Greenewald, två duktiga undersökare, som fick fram svaret. Det var inget UAP utan en militärövning med ”flares” som orsakade det v-formade ”föremålet” på himlen. Vilket var lätt att se också för mig.

Men nu har Greenewald och West visat detta.

”Jag hittade svaret på minuter och de har haft filmerna i två år”, säger Greenewald som tycker att de båda ”journalisterna” borde arbeta som journalister också.

Titta gärna!

Varför gick Knapp och Corbell bort sig? Varför förteg de att det gick en militärövning där man använde flares just den natten? Och varför ägnar sig Knapp och Corbell åt pr och mörkläggning istället åt att dra fram fakta i ljuset?

Och varför fortsätter ufologer att lyfta fram militära vittnen som om de vore bättre än oss andra? Vi vet att det inte är så. Militärer ser lika mycket fel som vi andra – om de inte vet något om det de tror sig se. Och det verkar ingen av dem man hör på videorna göra. Istället för att fatta att det rör sig om en militärövning pratar man om utomjordingar.

Lite pinsamt.

En stillbild tagen ur militärens egen video sama natt.

Greenewald är ingen bortförklarare utan precis som UFO-Sveriges fältundersökare en person som söker svaren. Och han är duktig på det.

Vill ni se militärens egna bilder från den 20 april 2021 så kan ni se den här. Vil ni se Corbell och Knapp göra bort sig kan ni göra det här.

Innan jag tog Nils Uddenbergs bok ”Drömmaren – En bok om Sven Hedin” under armen och gick till bussen hann jag snabbäta några smörgåsar och raka mig. Det var allt jag hann. På jobbet blev det Lilla Asien och biff med lök men eftersom köket missade att jag inte ville ha purjo så fick jag ägna en stund åt att plocka bort den.

Rätt bar fart på arbetskvällen med mycket Ukraina, en hel del amerikansk politik då Ron DeSantis förkunnade att han ska försöka bli republikanernas presidentkandidat och så fullt ös när nyheten om att Tina Turner gått bort kom på Sky News.

Det blev arbete ända in i kaklet inna jag tog taxin hem klockan 01. Trodde jag. När det inte kom någon taxi ringde jag och då hade växeln skickade den till Danderyds sjukhus istället. Men en chaufför som passerade mig hade fattat misstankar och stannat till en bit bort så när växeln fixade en ny körning åt mig tog han den och så var jag på väg hem 30 sekunder senare.

Loading