Hemmajobb, rapportjobb och Sundsvall Tidning

Låg kvar och läste i Tove Alsterdals ”Rotvälta” innan jag gick upp och började förbereda mina föredrag som jag ska hålla i Sundsvall i morgon, då UFO-Sverige håller en medlemsträff på Englaporten. Det blev en hel del sittande vid datorn men också en del sittande i stolen i vardagsrummet för att läsa i ”Rotvälta” eftersom Allan Mann-boken tog slut i går.

En paus blev det då jag och Anneli åkte till Coop för att veckohandla och senare på kvällen såg vi damerna få stryk i fotboll mot Spanien efter en usel andra halvlek.

Innan matchen började ringde Sundsvalls Tidning och gjorde en intervju och journalisten som hörde av sig skulle också komma till mötet i morgon.

Och så gjorde jag om artikeln om Avi Loebs fynd på havsbotten utanför Papua Nya Guinea en del eftersom jag läst lite ny information i New Scientist som jag tyckte var viktig. Så jag gjorde en ny pdf och skickade iväg till Håkan. Så nu är jag klar med UFO-Aktuellt nummer 3 på riktigt.

Under kvällen hjälpte jag en man i Karlskrona som hade filmat ett lysande föremål och det tog säkert 45 minuter innan vi förstod varandra ordentligt. Mannen hade dålig koll på väderstreck så när jag frågade åt vilket håll filmen var tagen hade han inte en susning. Till slut skickade vi kartor till varandra men de hjälpte heller inte till en början.

Inte ens när jag lade in en pil och frågade om det var i den riktningen (öster, vilket mannen hade antytt genom sin beskrivning) gick det bra. Efter mycket krångel kom det fram att han sett föremål åt öster och det kring 4–5-tiden i morse. Alltså precis där Venus befann sig då. Han blev glad över min förklaring och skulle ut och titta i morgon igen.

Efter att vi tittat på ännu ett avsnitt ”Happy valley” hjälpte jag ett utländskt tevebolag med lite uppgifter om en serie svenska ufobilder och sedan packade jag väskan för morgondagens resa.

Loading