Trindad-dag igen

Väcktes i morse av P4 Extra som ville ha med mig strax före 15 i dag. Ämnet: Trindadbilden. P4 Extra är ett trevligt och bra program, som Lotte Bromé brukar hålla i men nu på semester, och som jag gärna ställer upp och pratar.  Vi bestämde i alla fall att jag skulle ta det hela på telefon eftersom jag inte skulle hinna till Radiohuset. För klockan 13 hade jag klubbstyrelseöte och 14 möte med de andra skyddsombuden.

När jag väl krånglat mig upp ringde Aftonbladet och ville prata om Trindadbilden så det gjorde vi. Reportern Louise Lundström ville också att jag skulle skicka några bilder som de kunde använda vilket jag gjorde. Men då var klockan så mycket att för att hinna mejla dem plus bildtexter så fick jag hoppa över lunchen. Nå, det blev två artiklar i Aftonbladet. Den ena om de bilder som UFO-Sverige får in och den andra om Trindadebilden.

På jobbet hann jag precis klart med mitt andra möte då P4 Extra ringde. Jag tog mobilen och klev upp en trappa för att hitta en fast telefon som jag satte mig vid och fem minuter senare var det dags för 6-7 minuters direktsändning med Marika Rennerfelt som programledare.

Lite senare på dagen skickade Ole Jonny ett mejl och berättade att jag var citerad i Dagbladet i Oslo som också hade länkat till min DN-blogg. Debatten under min blogg på DN.se fortsatte också under dagen och närmade sig 80 inlägg när detta skrivs. Någon undrade om bilden inte kunde vara photoshopad men det vore väl kanske att sträcka sig lite långt med tanke på att den är tagen 1958 då Photoshop inte ens var påtänkt. Än mindre en vanlig pc.

Kvällen på jobbet blev en blandning av mindre bitar. Enda roliga var väl en historia om att bakterier hade ätit upp ett stort område med läckt olja i Mexikanska golfen. Och det på kort tid. Och så en artikel om att Adolf Hitler med stor sannolikhet var släkt både med judar och afrikaner.

Kvällens middag åt jag med Staffan på Lilla Asien där också Arne J och Mårten H hade slagit sig ned. Det blev strimlad biff med lök, precis som vanligt. Nu är det slut på det här passet. Och fyra månader till julafton.

Loading