Tillbaka på jobbet

tradpojkar1504
I dag var pojkarna snälla och klippte våra tre fruktträd åt oss. Bra service och snyggt jobbat. Det tredje klippte de utan att vi bad dem till och med. Själv gick jag till jobbet medan Anneli åkte till Coop Forum för att handla.

Att vara på resa fem dagar straffar sig alltid (men det får man stå ut med!) och jag satte mig vid datorn i en timme för att skriva några brevsvar som blivit liggande. Nu hann jag bara med en del av dem och får fortsätta i morgon. Ett av breven handlade om en gammal observation av ett intressant föremål i södra Sverige. Tyvärr verkar det som att det andra vittnet inte längre är i livet.

Över huvud taget är listan över saker som måste göras ganska lång just nu. Men man får vara glad över att UFO-Aktuellt är på tryckeriet och att ”Mötet i gläntan” också ligger där. Ska bli roligt att se hur boken kommer att sälja när den väl finns på riktigt. Själv tycker jag att den är ett stycke bra läsning om ett mycket speciellt fall.

Hjälpte Johan på rapportcentralen med ett fall i från Luleå där allting tyder på att det var ett flygplan som vittnet misstolkat.

Såg att en av mina artiklar om ufo på DN.se har snotts och översatts av UFO Digest. Inte mycket att bråka om så det får vara. Om DN skulle upptäcka det så lär reaktionen inte bli lika positiv.

Det blev en lugn kväll på jobbet, en del att skriva men inga händelser egentligen. Gick ned på La Barca med Staffan och åt en entrecote och pratade en stund.

I morgon är det dags för andra visningen av ”Ghost Rockets” i Stockholm. Första gången var under Tempofestivalen och nu är det Doc lounge som visar den. Jag kommer att vara där för att svara på frågor. Anneli följer också med.

Tack vare den lugna kvällen hann jag rensa en del i mejlkorgen och bland paddans bilder. Sådant som är bra att få gjort någon gång då och då. Roligare än så var det inte i dag.

Loading