Hemresedag

railianeliflyg1505er
Eftersom vi skulle med bussen från Victoria Coach Station för att ta oss till Gatwick redan 13.30 så blev det inte så mycket gjort på förmiddagen här i London. Anneli hann visserligen iväg till Hyde Park och till Harrod’s men jag och Raili tog det lugnt med frukost och lite softande.

Satte mig vid datorn och jobbade lite med att förbereda mig inför schlagerfinalen i Wien men det blev bara en kort stund eftersom Anneli dök upp och vi gemensamt gick ned och sa hej då till Kristina, Kasper och Linus som ska ta tåget hem till Paris – pappa Tomas hade gett sig av till ett möte i Oxford tidigare i morse.

Strax efter 12 satt vi på Victoria Station och fikade innan vi tog våra väskoroch följde den finurliga linjen markerad ”Coach station” längs golvet och ut ur stationen. Sedan var det inte långt till busstationen där vi ställde oss och väntade vid Gate 9 och klev ombord på utsatt tid 13.30.

Resan till Gatwick tog två timmar, alltså en halvtimma längre än den gjorde på vägen in. Men vi kom fram i helt okej tid och hann både shoppa taxfree och köpa mackor efter det att vi checkat in bagaget.

Planet lyfte i hyfsad tid och landade 20.15. Sedan blev det taxi hem där Niklas och Markus tog emot och hade satt på spaghettivatten som vi bad dem om. Åt framför teven och såg Sverige vinna mot Frankrike med 4–2 i hockey-VM. Inte så imponerande. Timmarna till efter midnatt ägnade jag åt att packa upp, tanka in bilder och en massa annat smått och gott.

Alltid kul att resa men alltid skönt att komma hem.

Loading