Dags för semifinal 2

eurovisionsoffan15tvacs
I kväll stundar semifinal 2 i Eurovision och nu är det dags för Sverige och Måns Zelmerlöw, kan tänka mig att han har en del fjärilar i magen. Själv har jag fortsatt att förbereda mig genom att lyssna och läsa och kom upp redan före 09. På bilden ovan kan ni se hur det ser ut i tevesoffan under kvällen. I dag gäller det för Sverige! Följ oss gärna från klockan 20.45 på DN.se.

Slog en signal till Anders i Norrköping som varit inne för en ögonoperation som verkar ha gått bra. Det är inget kul att ha problem med sina ögon och själv skulle jag ge rätt mycket för att se bra. Men, det är bara att gilla läget och tveklöst är det så att många har det mycket värre.

Lyckades i alla fall se bra nog för att klå Stefan i dagens badminton och därmed utjämna till 8–8 (tror jag) i matcher. Ingen kan beskylla oss för att ha spelat bra i dag men det var kul som vanligt. Siffrorna med mig först: 17–15, 11–15, 15–12.

Lagade lunch till mig och Markus när jag kom hem – efter ett stopp på återvinningen med lite kartonger och papper. Men nu är det schlager som gäller igen! För Markus var det en tur till passpolisen för att fixa nytt och fräscht pass.

När Anneli kom hem efter sitt konferensande (hon har varit borta över natt) så hjälptes vi åt att laga mat – fläskfilé i ugn och hemgjort potatismos. Gott blev det.

Sedan blev det ett maratonknattrande med en chat som var minst sagt livlig! Dubbelt så många ute och chattade med oss som i tisdags. Undrar hur det blir på lördag!

Sverige gick ju vidare, givetvis, och när allt var klart så var det bara att börja packa för Wien. Då kom ett mejl från Bob Rickard i London att han snabbt behövde ett gäng bilder på AFU så det var bara att mejla en bunt. Ska vara till en artikel i Fortean Times framöver.

Loading