Garaget snart ett minne blott

garag150526tiomt
Upp efter 09 och gick raka vägen förbi kök och dator ut till garaget för att fortsätta riva. Gjutargänget var redan på lats för att köra bort en tredje kärra med jord innan de skulle lägga i singel och sedan börja med bottenplattan.

Själv började jag skära och dra bort den tjocka takpappen, något som var rätt besvärligt. Markus låg och sov så jag fick köra på själv men det gick det också. När pappen var väck gick jag vidare med att bända och slå bort resten av takets plankor, såga av dem som var för långa och när Markus väl kom ut så fick han köra bort ett första lass till tippen.

Och resultatet av mina vedermödor kan ni se här ovan. Det tar sig!

Jag jobbade på så länge jag hann innan det var dags att stick till jobbet. Lunchen fick bli en halv special på korvmojjen utanför DN. Med en burk Cola. Stack också in på Hemköp och köpte fika för i kväll och på Apoteket för att hämta ut min näsmedicin.

På jobbet bloggade jag om en artikel på nätet där rökringar syntes på himlen på flera håll i världen. Artikeln är skriven för att de ska verka mystiska och dessutom som att flera setts på kort tid och därmed antyda att något är på gång. Men, men, som de flesta i UFO-Sverige vet så är dessa ringar på himlen inget konstigt utan kommer sig av olika utsläpp eller explosioner.

Eftersom Staffan är ledig även i dag tog jag med mig vikarien Mimi Billing på Lilla Asien där vi åt var sin Hoisinanka. Men precis när jag skulle sätta tänderna i fågeluslingen ringde Aftonbladets ansvarig utgivare Jan Helin (som jag sökt) och jag fick intervjua honom om polisens husrannsakan på tidningen.

Det blev rätt mycket skrivet under kvällen, sex artiklar förutom bloggen. Men i morgon är vi lediga och det firade vi genom att fika: Dammsugare och ostbågar som jag köpt och en flaska hallondryck som fått på Lördagsredaktionen.

I säng vid 02.

Bdetonggjutarna har börjat sitt jobb i dag.
jari150526tont
Glada fikakamrater, Pontus och Amanda.
fika1505dnsoffcs

Loading