Badminton, ufofilm och domedag

Så står det 12–12 i matcher efter en rätt kul holmgång med Stefan i Spånga i dag – där jag tyvärr fick stryk med 14–16, 12–15 och 13–15. Och jag känner mig inte nöjd trots rätt bra spel större delen av tiden eftersom jag hade ett par dystra svackor som ställde till det. Men det är bara att ta nya tag nästa vecka.

I dag publicerade jag en längre text om ufo på DN.se tillsammans med en film tagen över Puerto Rico den 25 april 2013. Jag ska inte gå närmare in på filmen eftersom allt står i min artikel men den är tagen av ett övervakningsplan från amerikanska Homeland Security och sedan läckts till några amerikanska ufologer varav jag känner en. Föremålet på filmen är inte identifierat men spekulationerna är många, inte minst på Facebook där min artikel har fått stor spridning.

När vi gick hem efter 01 hade 32.000 personer sett filmen på DN.se. Riktigt bra.

Passade också på att djupdyka lite i den mindre domedagshysteri som råder på nätet just nu. Ryktet om att en asteroid eller komet skulle träffa jorden mellan den 15 och 28 september har fått en hel del spridning och jag gav mig på att försöka hitta källan till den, och det gjorde jag.

Källan var en obskyr sajt driven av en helt okänd amerikansk pastor och man kan ju undra hur något sådant kan få fäste och spridas av så många andra. Jag diskuterar detta i min blogg Märkligheter på DN.se.

Kvällen på jobbet blev rätt mycket i domedags- och ufotecknen, fick rätt många mejl från läsare om båda ämnena. Smet ned för att äta på Lila Asien och sedan avslutade vi tre i nattgänget med fika vid 00.30-snåret, som vi brukar när det är sista dagen på skiftet.

Loading