Intervju med Brusewitz

Göran_Brusewitz[ClasSvahn]_800
Startade dagen vid 08 eftersom jag skulle till Nacka i andra änden av stan och jag vet hur trafiken kan se ut på måndagsförmiddagar. Men till min förvåning så gick det utan köer eller stopp så jag kom fram till Göran Brusewitz en halvtimma tidigare än bestämt.

Göran har varit ordförande i Sällskapet för parapsykologisk forskning i 25 år och djupt intresserad av ”det övernaturliga” sedan han gick i skolan. Nu hade jag bestämt tid för en intervju i samband med att Göran fyller 65 år.

Själv har jag känt Göran sedan 70-talet då han också var intresserad av ufofrågan, men sedan dess har det blivit mer och mer parapsykologi. Nu satte vi oss ned vid hans köksbord och pratade en timma eller så.

Sedan var det bara att åka hem. Plockade upp en grillad special med gurkmajonnäs på Rondellgrillen för 32 kronor vilket är ett mycket bra pris och som sätter mitt köp av en likadan variant i Herrljunga i torsdags (60 kronor!) i ett helt nytt ljus.

Hemma satte jag mig framför ”Simpson’s” med korven och ett par mackor innan jag plockade ur diskmaskinen och hängde tvätt, laddade in bilder och ljud från intervjun och hämtade posten. Mer än så hann jag inte innan det var dags att ta de kommunala transportmedlen till jobbet. Nu med ”Return to Magonia” som reslektyr igen.

Måndagen kom givetvis att handla en hel del om terrorattentaten i Paris som vi nog får skriva om i flera dagar till. Men mitt i allt elände tog jag och Staffan en sen middag vid 19-snåret då vi gick genom regnet till Lilla Asien för, i mitt fall, hoisinanka.

Det har blivit mycket sittande i telefonköer i dag. Till Säpo, till vanliga polisen och till Riksdagen. Tror nog att jag slösat bort 45 minuter av mitt liv med tut-tut-tut i örat. Men ska man ha tag på någon får man inte ge sig.

Ringde Nic som fyller 44 år i dag också. Han befann sig i Skövde och verkade ha haft en bra årfyllardag.

Loading