Nu finns ”Ghost Rockets” på dvd!

I dag kom så de första exemplar till AFU och alla som har beställt dvd-skivan ”Ghost Rockets” kan äntligen se fram emot sitt exemplar, försenat av olika skäl men väl värt att vänta på eftersom det innehåller såväl extra minuter (bioversionen) och extramaterial.

Ett av de extra filmklippen är från en av våra många Englandsresor och i mina ögon lite märkligt klippt, men, men.

På omslaget, som pryds av Mats Nilsson och Gunnar Karlsson, framgår det att filmen handlar lika mycket om vänskap som om ufofenomenet, vilket är helt sant.

Min dag inleddes annars med att jag skrev ihop ett utkast till en risk- och konsekvensanalys som vi skyddsombud skulle ta upp med redaktionsledningens representant i dag. Jobbade också lite med en text till nästa nummer av UFO-Aktuellt, svarade på mejl och såg till att Markus kom upp efter att jag hängt tvätt. Inga stora saker med andra ord.

Ett möte om vårt digitala arbete fick mig att åka in till jobbet flera timmar tidigare än vanligt och på vägen dit ringde jag Håkan som äntligen fått sin galla opererad. Bortopererad är väl ordet. Nu mådde han bra och det var skönt att höra.

När jag kom fram sken solen igen och det var hyfsad värme i luften. Men inte som det var på dagen i går. Hann träffa min skyddsombudskollega Thomas och gå igenom det utkast jag skrivit ihop innan det var dags att gå på det digitala mötet som var intressant och tog 90 minuter. Sedan var det dags för nästa möte som handlade om risk- och konsekvensanalysen, det gick snabbare.

Men alla möten gjorde att dagen blev lite kortare rent arbetsmässigt och att det inte blev lika mycket skrivet som vanligt. Försökte också hinna jobba lite mer med Eurovision mitt bland allt annat.

Flera på jobbet hade läst min Schenkerblogg från i måndags och när jag tittade senast hade fler än 300 läst den.

Det blev i alla fall en matavstickare till Lilla Asien med Staffan där det blev ovanliga beställningar för oss båda. Jag tog kyckling i stark currysås och Staffan BBQ-anka. Vår fackordförande Anders dök oväntat upp och satt med och pratade en stund.

Under kvällen lyckades Niklas äntligen få ett svar på sin Nestaansökan som han måste göra för att få åka in i USA. Den hade krånglat tidigare men nu gjorde han om den på en annan länk och då gick den igenom. Ett bekymmer mindre. Markus har hjälpt till att hämta bilen som fått en ny lambdasond igen. Suck.

Omslaget pryds av Mats och Gunnar.
ghostdvdrockets16

Loading