Markus Wellington

Bild
Dagens höjdpunkt var kvällens matlagning med Markus som ”chef”. Inspirerad av Gordon Ramsay från Hell's Kitchen hade han beslutat sig att vi skulle göra Beef Wellington med honom som kökschef. Vem har sagt att teve inte är nyttigt!

Så efter att vi hade handlat ingredienserna i går så satte han igång. receptet hämtade han från nätet och intill sig, till höger om spisen, stod vår laptop med Ramsays Wellington-instruktioner direkt från YouTube. Här kan man tala om IT-åldern direkt in i köket.

Att Markus har ett bandag runt huvudet beror inte på någon olycka utan på att han fick ont i huvdet när Anneli berättade att hon hade köpt bacon istället för parmaskinka till receptet. Nu hittade vi lite frusen parmaskinka så det ordnade sig trots allt.

Det hela tog över två timmar, mycket fixande och väntande. Men resultatet blev superbt! Inga F-ord uttalades och ingen åkteut ut köket.

Själv har jag skrivit några timmar medan familjen var iväg till simhallen i Jakobsberg och badade. Vågade inte hänga med för mitt öga. Men de hade roligt och jag fick en del gjort. I kväll har jag fortsatt klistra in ufoklipp, Anneli har läst och grabbarna spelat WoW.

Ni minns vindkraftverket som fick en propeller förstörd för en tid sedan? Vd:n för energibolaget säger att man ännu inte hittat någon förklaring till det som hände men verkar glad över ufospekulationerna som gjort kritiken mot bolaget mildare. Läs artikeln HÄR.

En video där något som verkar vara en insekt flyger framför CNN:s kamera cirkulerar just nu. Filmen togs i samband med att Obama svor eden som president och ni kan se den HÄR. Jag har verkligt svårt att förstå hur någon kan bli det minsta upphetsad över en video som denna. Men nu är den ute och snurrar ett tag innan nästa ”sensation” dyker upp.

Biffarna upplagda i väntan på den ugnsbakade potatisen.
Bild

Loading