Radio och badminton

Ett steg i mitt tillfrisknande var att jag fick förmånen att tvåla dit Stefan med 2-1 i badminton i dag. Det trodde nog vare sig han eller jag skulle vara möjligt. Men kul i alla fall. Fast inte för Stefan.

Mindre kul var att jag var hos bilrutedoktorn med ännu en spräckt vindruta efter badmintonen. Den fick en ordentlig spricka av ett stenskott här i Järfälla för ett par dagar sedan och det är tredje gången på ett år som det händer. Och det blir till att byta hela rutan – igen.

Har skrivit på ett kapitel till nya boken, ringt några samtal för att få in fakta och pratat med Mix Megapol som gjorde ett halvlöjligt inslag om boliden i dag. Bokkapitlet blir lite ufovinklat; det kommer att handla om ljusfenomen som påverkat elektriska installationer på marken. Det finns några riktigt märkliga exempel och ett av dem hittade jag i en tidning från 1906.

Tom ringde från Tyskland och berättade att det stod om eldkulan också i tyska tidningar eftersom den hade synts även där. Tom ringer ofta och det handlar inte sällan om musik för han en verklig schlagerexpert. Och han älskar Abba. Det gör inte jag.

Fick också ett samtal från ett norskt filmbolag som ska göra en dokumentär om konspirationsteorier. De vill komma hit och intervjua mig i början av nästa månad vilket givetvis går bra.

Har också fortsatt att skanna bilder från den brittiska samlingen som vi fick låna vid besöket i höstas. Mycket smått och gott där.

Pratade med mamma som är kvar på sjukhuset och nu ska iväg till Skövde för nya undersökningar på onsdag. Hon blir inte av med sitt vatten i kroppen på ett bra sätt och nu hoppas jag verkligen att de hittar vad som är felet på henne. Hon börjar bli lite uppgiven och längtar hem. Det kan man förstå.

Loading