Till Acke och hem

Bild
Det var bara att stiga upp 09.30 i dag som om ingenting hade hänt. Jag och grabbarna hade sovit ute på Lenas Spa medan Anneli sov inne i stora huset. Nu blev det snabb frukost och sedan tillbaka till mormor och morfar för att hämta upp lite kvarglömda saker, in till Mariestad för lunch med mamma och sedan iväg genom snöyran upp till Karlskoga för att träffa Acke Svensson med fru. Ni kan se honom utanför sitt hus på bilden ovan.

Acke var en gång ordförande i Karlskoga UFO-Center och nu ville han skicka iväg några lådor med material från den tiden till Arkivet för UFO-forskning. När vi kom fram snöade det ännu mera och vägen från Mariestad till Karlskoga tillhör inte de bredaste man kan hitta så det tog en stund. Men Acke och hans fru bjöd oss på fika och ett antal lådor med böcker, tidningar och annat material som vi pressade in bland övriga bagaget.

Sedan återstod tre och en halv timmas körning hem, i mörker och snöglopp. Men nu är vi i alla fall hemma igen efter nyårsutflykten. Jag har plockat i ordning på det mesta av Ackes material och Anneli har fixat käk åt oss. Markus kastade sig över sin bok medan Niklas gick till kompisen Johan. Själv ska jag i säng snart eftersom det är arbetsdag med tidig uppgång i morgon. Inte utan att det ska bli skönt att sova.

Loading