Schlager på bredden och tvären

Bild
Antar att ni har suttit som klistrade vid teven i kväll och följt schlagerfinalen. Den svenska alltså. Och det var väl ingen som blev förvånad över att The Ark vann. Själv har jag bevakat hela finalen under ett antal timmar åt DN.se och vill ni kan ni läsa resultatet av min sista uppdatering HÄR.

Grabbarna har spelat inebandy medan jag har gnott på jobbet. Niklas 92:or vann över Handen med 5-2 och Niklas hade ett bra skott i stolpen. På bilden ovan klappar Emil S om Isak efter ett av hans två mål (min kära fru tog bilden). Markus gjorde mål och hade gott om fina pass när hans Bele 94:or vann med 28-3 över ett lag som jag just nu inte har koll på. Jovisst, Bollstanäs.

I övrigt var jag uppe i ottan för att ta hand om en massa epost och skriva dagordning för det styrelsemöte i UFO-Sverige som vi höll mellan 11 och 13 i Enköping. Trots den knappa tiden hann vi spika budgeten, diskutera stämman i Visby och Mienprojektet plus mycket annat.

När jag inte har skrivit schlager så har det varit några mc-olyckor och ett bråk när svartklädda unga män trängde sig in på ett årsmöte för sverigedemokraterna i Alvik. Massor av poliser åkte dit men då hade angriparna hunnit iväg. Annars har kvällen efter 20 varit lugn. Folk satt helt enkelt inne och glodde på melodifesten. Till och med tjuvarna, tydligen

Loading