Ufoballonger

Hemma igen efter ett trevligt nyår i Mariestad. Dimmigt (som när man har glasögonen på sig i bastun) under någon halvtimma före och efter Örebro. Men nu ska vi packa för att åka till Uppsala direkt i morgon bitti för innebandyturnering – Storvreta Cup. Skulle hellre ha stannat hemma och såsat lite men nu är det som det är och det kommer säkert att blir riktigt spännande.

I går ringde Aftonbladet och ville ha tag på ufobilder. De hade fått in en film från Kungsbacka som nu finns att se på Aftonbladets hemsida. UFO-Sveriges Anders Persson hade redan fåt in rapporten och både han, jag själv och FOI:s Karsten Jöred lutade starkt åt att det rörde sig om ufoballonger.

I vilket fall så hjälpte jag och Håkan E Aftonbladet med några bilder på ufofenomen som sedan publicerades i dagens tidning – dock inte på nätet.

Det är alltså säsong för ufoballonger och ser ni något som lyser orange, flyger i formation och är helt ljudlöst så är chansen stor att det är en armada varmluftsballonger som seglar förbi. Ni kan alla läsa mer om dem på ufo.se. Innan ni rapporterar så ta en titt på misstolkningssidan.

Loading