Tomten kom!

Bild
Tomten har kommit. Allt väl.
På bilden syns Niklas bästa julklapp – en Simpsonaffisch!
Julafton blev precis som den brukade – alltså precis som den skulle. Vi har ätit en himla massa julmat, druckit julmust och Sierra Nevadas Pale Ale (passa er för Falcons trista julöl som vi smakade på men sedan raskt hoppade över) och tittat på Kalle och Karl-Bertil.
Och så kom ju tomten. En halvtimma efter Kalle Anka stampade det misstänkt på terrassen och sedan stod han där med sin säck och skrynkliga ansikte. Vi tackade för titten med en lite present tillbaka till tomtemor och sedan började vår egen julklappsutdelning. Glögg och julgodis fortsatte sedan att förgylla kvällen och nu väntar vi på att ratta in någon av kvällens alla långfilmer.

Jo, så har jag sålt bilen. En man i Göteborg som ringt redan tidigare, hörde av sig för en timme sedan och på tisdag kommer han upp med pengar och dragkärra. Skönt att den biten äntligen är löst.

Nej, nu ska jag åter till julfirandet!

PS: Den förlorade kamraten från Stockholms innerstad som jag skrev om i en blogg för några veckor sedan hörde av sig i dag. Skönt att veta att han är tillbaka och har det bra.

PS2: Har rättat några felstavningar eftersom Irres skarpa blick och vassa epost påminde mig om dem.

Loading