Nytt minne

Lite trött på att vara sjuk, det måste jag säga. För sedan ett par dagar har hostan som mina pojkar har haft tidigare i veckan exporterats till mig så nu är jag tillbaka på samma ruta som i början av året. Hostar och hackar och mår inte så bra.

Tog mig i alla fall upp vid 10-snåret och körde till Macoteket för att göra klart den segndragna affären med min hevererade externa hårddisk. Efter allt skäll så drog de utan knot av de drygt 3.000 jag betalat för den och jag köpte en annan, och förhoppningsvis bättre, istället. Installationen gick hyfsat smärtfritt och nu gäller det bara att lägga över allt material på den. det blir väl i morgon.

Cirkelfenomenet tar sig allt intressantare uttryck. En bloggläsare gjorde mig uppmärksam på den HÄR vackra bilden som jag snabbt kände igen från min egen dator. Ni som inte gör det kan väl fundera en stund innan ni klickar på länken. Bilden är från i augusti 2006 så det är inget som har dykt upp nu.

Sedan har ”Morronpasset” lagt ut mina svar på lyssnarnas frågor. En del av dem ska jag säga. Läs dem HÄR om ni är nyfikna.

Bloggandet har ju gett en och annan trevlig kontakt genom åren. Faktiskt en hel massa om jag ska vara ärlig. Har ju hållit på och knackat på detta sisyfosarbete sedan hösten 2005. En ny bekanskap sedan några dagar är ”Dr Krillian” som driver och skriver en underhållande och ibland riktigt upplysande blogg som jag varmt kan rekommendera. Klicka HÄR och ställ era frågor. Svar får ni! Själv frågade jag om ett misslyckat kattförsök för ett par dagar sedan.

Kan inte heller undanhålla er en länk till Laholms Tidning som hittat ett mycket lågt flygande ufo inom sitt eget spridningsområde. Läs HÄR och förundras!

Dags att sluta.

Loading