Klar med tidningen

kraschadsajt09

Blev klar med UFO-Aktuellt för en liten stund sedan, i alla fall klar för att kunna lämna en utskrift till Stefan för korrektur i morgon. Det har varit en mindre pärs att försöka hinna med tidningen den här gången eftersom jag har så ont om tid just nu och det alltid är hål som måste skrivas igen för att få ihop tidningen på slutet. Men, som sagt, nu återstår bara korr och sedan färd till tryckeriet.

Under några timmar gick ufo.se ned och det gick inte att komma åt sidan. Ni kan se hur den såg ut på skärmdumpen här ovan. Felet låg hos en internetleverantör och det fanns inget som vi kunde göra åt det. Men strax före klockan 20 så tickade allt igång igen. Vi är ju alla teknikberoende så det räcker och blir över numera. För att inte tala om vad som händer när elen går.

Jobbdagen rann på med en hel del artiklar att skriva. Följde efterspelet till terrordådet mot militärerna på Nordirland men också en hel del annat. På lunchen gick vi till Essingen och käkade indiskt vilket var ett tag sedan. Alltid trevligt med en chicken tikka masala och vitlöksnan. Innan det var lunchdags blev jag också intervjuad av en reporter från min gamla arbetsplats, Mariestads-Tidningen, som ville veta om Kepler-teleskopet och vad det skulle användas till.

Hemma käkade vi pizza som Anneli lagat innan jag satte mig vid datorn och grabbarna vid teven och datorn, lite hit och dit som vanligt. Framåt kvällen skrek Markus dator att den var utsatt för ett virus och något slags intrångsförsök men Norton, som vi investerade i i januari, tog hand om det på ett föredömligt sätt.

Pratade med mamma som verkar må bättre och bättre. Att komma hem var nog bästa medicinen för henne.

Och i dag gick Markus till jobbet istället för till skolan. Det är nämligen praoveckor för åttondeklassarna. Markus ska vara med och följa en idrottslärare på Neptuniskolan, där både han och Niklas gick i sex år. Han kommer att få hjälpa till men också hålla i egna lektioner. Det kommer säkert att bli två riktigt bra veckor för honom.

Loading