Nedvarvning

Sista dagen på det värsta dagpasset är slut. Jobb från 05.30 till 16.00 fredag till och med tisdag och så upp 04.33 varje dag. Dessutom går det sällan att somna före 23 vilket innebär – i bästa fall – fem och en halv timmas sömn. Ofta blir det kortare. Så sista dagen är man ganska mör, särskilt som det alltid är mycket att göra på jobbet – och hemma.

Men dagen till ära blev jag hämtad av Anneli för att vi skulle kunna åka in till Roslagsgatan och uträtta några ärenden. Väl hemma höll jag mig borta från datorn nästan hela kvällen och satte mig istället och sorterade en brevsamling från en gammal ufolog. Niklas satt intill i soffan och läste SO, ett kapitel om aktier och olika typer av ekonomier.

Avslutade kvällen med de Seinfeldavsnitt som jag inte kunde se i lördags så nu har jag sett alla nio säsongerna jag också. Satte mig i soffan med en flaska Early Bird från Sheperd Neame och ett gäng hårda brödmackor med kaviar. Det blev en sorts nedvarvning inför de dagar som väntar. Då lär det bli bokskrivande från 8 till 5 och säkert senare på kvällen också.

Ufomässigt har det handlat om en massa mejl och så har jag skrivit klart alla svar på Jonathan Slaters mejlintervju för Haunted Realm. Det blev ett par A4-sidor, drygt. Har också pratat med en vän på Krigsarkivet för att få ut en del hemligstämplade ufoundersökningar som Flygstaben gjorde på 80-talet. Det fall som jag vill ha dokumenten från rör fyra piloter i en Cessna som mötte ett okänt föremål i luften söder om Gävle 1985 och sedan försökte jaga det men inte riktigt hann med. Jag har skrivit om fallet i UFO-Aktuellt men lär nog återkomma till det om min kontakt hittar dokumenten.

Nej, nu ska jag sova. Nästan åtta timmar ska det bli. Lyx!

Loading