Sjöodjur gånger två

Inte nog med att jag har skrivit en artikel om ett förhistoriskt sjöodjur på DN.se  i dag, i kväll har jag pratat länge med en man som har sett Storsjöodjuret på nära håll. Jag har med andra ord jobbat några timmar med min bok. Tycker att det går ganska hyfsat även om det är mycket som jag nog skulle vilja ha med men aldrig kommer att hinna skriva. Det är bara att drömma om mitt friår då jagskrev nästan fyra böcker och inte hade något jobb att sköta. Riktigt så är det ju inte nu.

Har också bloggat för andra dagen i rad på DN.se. Men nu blir det nog inget på ett par dagar. Tanken var att jag ska skriva ett inlägg per arbetspass och det ska jag försöka hålla. Kommentarerna fortsätter att komma och de flesta är positiva och nyfikna. En del verkar inte fatta att ett fenomen som jordkast faktiskt finns, en person började skriva om magi och en annan om hur strömmande vatten hade bildat jordklumparna på bilden från Glumstorp. Okunskap och snabba slutsatser är något som jag lite svårt för.

Kul förresten att Expressens kultursida uppmärksammade min DN-blogg i dag. Ett neutralt inlägg med bild på några sädescirklar med texten ”Clas förklarar” under. Vad kan man mer begära.

I dag ringde tryckeriet och berättade att UFO-Aktuellt var färdigtryckt. Leverans till Enköping i morgon och sedan utskick på torsdag. Så i början av nästa vecka ska alla prenumeranter ha sina tidningar om allt fungerar som det ska. Skönt när tidningen går i mål.

Pratade med mamma som lät pigg. Det är skönt att hon är hemma igen och att allt verkar gå åt rätt håll.

Loading