Kort natt

Det blev lite drygt fyra timmars sömn i natt på grund av fotboll och sommartid. Och det var inte utan att det kändes när jag satte mig på tunnelbanan hem. Men jag lyckades i alla fall vakna i rätt tid i år. Förra året lyckades både jag och Bosse Keskikangas med konstycket att gå upp klockan 02.30 istället för 04.30.

Den saken fixade istället Ossi i år. När jag kom till jobbet hade han varit där i mer än en timme. Inte så kul. Visserligen hade han kommit på sitt misstag redan i taxin men då var det för sent tyckte han och lade sig att sova en stund på en soffa på redaktionen istället.

I dag har jag skrivit en ny blogg på DN.se. Egentligen hade jag inte tänkt att skriva något alls men när Anna, som gör ”flaket” (DN.se:s förstasida) tyckte att jag borde skriva om lufterianer så gjorde jag det.  Så det blev en blogg om att leva på luft.

Efter att ha somnat till på bussen från Vällingby några gånger hamnade jag i soffan en stund innan det var dags att äta. Resten av kvällen har jag ägnat åt att skriva en artikel om Tintin och naturens krafter som ska med i Generation Tintins årsbok. Har lovat vara klar senast den 31 mars och det blev jag även om det gungar i skallen just nu. Ska bara bränna en skiva sedan i säng.

Har också svarat på en hel del mejl i vanlig ordning och klippt in lite urklipp från Levande Livet årgång 1941. Mycket kul där!

Loading