UFO-Aktuellt och tandproblem

annelieurostade

Solen slösade med sitt allra vackraste ljus när jag och Anneli vandrade iväg till Neptuniskolan, där våra barn en gång gått i skolan, för att rösta i EU-valet. Ni kan se hur Anneli blundar för att slippa allt ljuset när vi har kommit ut från röstningen här ovan. I vilket fall så var det inge direkt trängsel i vallokalen utan vi kunde gå raka vägen in och ta var sitt bås. Allt klart på några få minuter.

Dagen i övrigt har bjudit på en trasig tand vilket är mindre kul. Stoppade en pastaskruv i munnen (okokt) när jag passerade köket där Anneli stod och fixade lunchmaten. Det kraschade och kändes konstigt men först trodde jag bara att det var själva pastan som hade fastnat i en av hörntänderna så jag petade till med fingret och fick loss en bit som jag kastade ut på gräsmattan. Men efter en stund insåg jag att det nog inte var pastan som satt fast i tanden utan själva tanden som satt fast i pastan – och nu låg på gräsmattan.

Där fick den ligga. Istället ringde jag telefonsvararen hos min tandläkare och pratade in min belägenhet så förhoppningsvis så hör han av sig i morgon så att jag kan få snabb hjälp.

Har mest suttit och jobbat med UFO-Aktuellt och hittills fått ihop nio sidor. Alla texter från andra medarbetare är lämnade men jag har lite hål kvar att fylla själv. För så blir det alltid, när det blir ett hål någonstans så skriver jag igen det med några notiser eller en artikel.

Kvällen slutade med att vi såg klart på ”V”. Grabbarna gillade serien skarpt och gav en spontan applåd när rebellerna hade vunnit. Och visst håller den än även om en del effekter kanske inte är i högsta klass.

forts…

Loading