Våt dag

Det har varit en blöt dag i två bemärkelser. Dels har det regnat precis hela dagen och dels har jag haft vatten i öronen efter gårdagen bad precis hela dagen. Diverse fruktlösa försök att få ut eländet har bara resulterat i att jag har fått ont i nacken. Till slut struntade jag i det och nu framåt kvällen verkar det som om det mesta har dunstat (eller runnit in i skallen, kvittar vilket).

Har suttit med UFO-Aktuellt mest hela dagen, åtminstone under de ljusa timmarna. Fast först var jag upp klockan 07 för att köra Markus till en golftävling på Hässelby golfklubb. När han kom hem ett antal timmar senare var han blöt och kall och vi stoppade ned honom i ett varmt bad. Men allt hade gått bra och både han och laget hade vunnit.

UFO-Aktuellt var det ja. Efter rätt många timmars jobb i dag är 26 av 32 sidor klara. Det tar sin lilla tid att läsa texter, skriva egna, layouta, välja bilder och se till så att allt går ihop sig. Tog en paus tillsammans med Anneli för att titta på en film som hon passade på att låna när hon var inne och vattnade blommorna hos Ylva som är på tågluffning i Europa. Filmen hette ”Little Children” och hade Kate Winslet som största stjärnan. Ett drama om frustrerade människor som inte har det så lätt kanske man kan säga. Bra film var det i alla fall.

Har klistrat in lite fler ufoklipp ur Tellefsens samling, hjälpt Håkan B med ett antal artiklar som han ska lägga ut på sin nya hemsida som nu har tagit form och väl kommer att utvidgas med tiden och pratat med Sigbrit som kände på sig att nu måste hon ringa Clas Svahn. Sigbrit står i kontakt med de goda makterna och tillsammans med sina medystrar (och en och annan man) håller hon på att rena jorden från negativa energier. Ni kommer att kunna läsa mer om henne i min kommande bok.

Sigbrit berättade att hon hade kommit i kontakt med L Ron Hubbard, scientologernas grundare. Eftersom hon och de andra hade läst min bok om sekter så insåg de att han antagligen inte hade det så lätt i sitt andliga tillstånd just nu utan också behövde hjälp att renas. Lustigt nog fick jag också ett mejl från den franska journalist på tevekanalen France 5 som jag hjälpte med lite uppgifter inför hennes stora granskande reportage om just scientologerna för en tid sedan. Programmet är klart nu och på France 5:s sajt kan man bland annat besöka kyrkans/sektens (välj själv) stora lokaler i Malmö. Allt är på franska och videoströmningen lite oberäknelig så passa er om ni inte absolut vill se programmet.

Som vanligt har en hel del tid gått åt till att svara på mejl från när och fjärran. Men där är jag i kapp nu vilket känns skönt.

Pratade med mamma tidigare i dag, som vanligt, och då berättade hon att telefonen hade ringt vid 17-tiden och att hon då hört mig prata en bit bort och sedan igen klockan 23.30 i går och att hon då kunde höra Niklas i bakgrunden. Men ingen sa något till henne. Sedan ringde det igen efter midnatt och även då hördes ljud som hon tyckte hörde samman med oss. När hon själv försökte ringa tillbaka till oss så gick det inte att komma ut. Efter ett snack med Niklas och kontroll av hans mobil i dag visade det sig att det var därifrån samtalen kommit. Eftersom jag hade lånat den när vi var på väg in till Centralbadet i går så var numret till mamma det senast slagna. När Niklas sedan tog på sig på badhuset så kom han åt senast slagna numret-knappen och samma hände igen då han tog av sig byxorna i går kväll och uppenbarligen en gång till då han flyttade på byxorna efter midnatt. Så kan det gå.

Annars har båda grabbarna varit sömniga så det räcker och blir över i dag. Att Markus knoppade in efter golfen och badet var kanske inte så konstigt men också Niklas hade drabbats av sömnsjukan och jag fick inte upp honom förrän vid 12-snåret. Får väl se om de somnar i kväll.

Loading