Holmes som sällskap och badminton

Bra resesällskap.

I dag läste jag ut del två av ”I huvudet på Sherlock Holmes” och den höll samma höga klass som den första delen. Illustrationerna skapar en värld som det gäller att hänga med i men då finns det en röd tråd som löper genom sidorna och som det gäller att hålla ögonen på.

Holmesboken räckte hela resan från busshållplatsen på Grantoppsgränd till tunnelbanestationen vid Thorlidsplan.

På förmiddagen spelade jag och Niklas badminton. i Komethallen och precis som när jag möter Markus så hann vi med fyra set, inte tre som jag och Stefan precis fixar innan timmen är slut. Varje boll är helt enkelt lite kortare när jag möter pojkarna.

Lunchen gick i julresternas tecken men också ny chans att doppa i grytan. Jag är väldigt svag för doppet och tar alla chanser jag kan tills julen är så slut den någonsin kan vara.

Satte mig också och skrev brev till Lu i Borrby som hade varit snäll och skickat ett fint julkort som damp ned i mitt postfack på DN.

Det blev rätt mycket att göra på jobbet även om de stora händelserna uteblev. Som vanligt var läsarnas intresse för vår coronarapportering stor. Jag skötte lajvrapporteringen men skrev också artiklar, bland annat om en rekordartad smittspridning i Danmark.

Ett gisslandrama i Göteborg slutade lyckligt och en polisjakt i Blekinge slutade med krock. Inte mycket mer än så.

Kvällens middag blev rester av julmaten. Funkade fint i dag också. Och vi hann också med en kort glassfika sent på kvällen.

Ufologiskt hjälpte jag en man som tagit en bild av en kondensstrimma och inte förstod vad det var. Hem efter 01. Då hade de svenska juniorerna vunnit sin första match i JVM mot Ryssland. Bra gjort.

Loading