Märkligt rör och bokad intervju

Ett rör som ska ha kommit från en utomjordisk varelse.

I dag fick jag brev från Ilona Podhrázská i Tjeckien som är en kontaktperson som tillsammans med sin syster säger sig ha kontakt med en utomjordisk varelse kallad EBE. Vi har skrivit till varandra i några år.

Dessa kontakter har med tiden utvecklats till något mycket underligt där systrarna numera möter sina utomjordiska vänner på en restaurang i den stad de bor i. I flera filmer som de har skickat hörs en metallisk röst tala på engelska, med tjeckisk brytning, och ge diverse mer eller mindre övertygande budskap.

Under den senaste tiden har systrarna också fått plaströr kastade på sig eller fallande från taket. Ibland har de bara legat på golvet. I dag fick jag ett av dessa rör skickat till mig från Ilona och ni kan se det här ovan.

Vad kan man säga om detta? Tja, att det är märkligt att en utomjording bryter på tjeckiska och att denna varelse också kastar rör av plast på sina kontaktpersoner här på jorden. Oavsett detta så är det intressant att följa alltid vänliga Ilona och det hon berättar om. Vi får väl se var den här historien tar vägen till slut.

Under dagen pratade jag med den man i Södertälje som tig filmerna som jag skrev om i går. Och nu fick jag det bekräftat att det faktiskt stod ett föremål i den riktning som han filmade som vi misstänker kan ligga bakom det hela. Men vi har inte nått ända fram där ännu. En del arbete återstår för att förstå exakt vad det är som har hänt.

Bokade också möte med en journalist som ville skriva om AFU och vi ska ses nästa vecka i Norrköping. Då ska jag också passa på och titta i lådorna från Toronto för att se vad det är vi har fått från Drew. Det blir riktigt spännande. Ringde Carl-Anton som hänger med ner.

Pratade en stund med Peter på Böckernas hus som lovade återkomma med hur mycket AFU ska få för den senaste leveransen från mig under nästa vecka.

Under kvällen fick jag tips om att det var partiklar på väg från solen efter en ny solstorm och intervjuade Calle som håller i Facebooksidan Norrsken Sverige. Som så ofta är det mulet här i Stockholm och enligt SMHI också på de flesta håll i landet i kväll. Men för den som vill hålla koll på solutbrott och eventuella norrsken rekommenderas:

Spaceweather
Spaceweather Live

På jobbet ringde jag generaldirektören för den finländska motsvarigheten till Folkhälsomyndigheten Markku Tervahauta och intervjuade honom om läget just nu. Markku är alltid bra att prata med och ställer alltid upp. Jag tycker att vi har lärt känna varandra under alla dessa samtal och det vore roligt att träffa honom på riktigt någon gång. Artikeln hittar ni här.

Mitt i allt jobb gick jag till Lilla Asien och hämtade en biff black and white som jag sedan åt på jobbet med Tobias som sällskap.

Lagom mycket att göra men jag höll mig sysselsatt hela kvällen. Och liksom i går var jag ensam kvar när klockan blev 01.

 324 total views,  1 views today