Bildpyssel

Har suttit med våra australienbilder mest hela kvällen för att få ordning på dem tills i morgon då vi ska ha gäster på kräftor och bildvisning. Men jag har också hunnit med att spela badminton med Stefan och hoppades efter 1-1 att kunna ta sista och avgörande setet – men icke. Nå, Stefan blev i alla fall nöjd och gick hem och skrev sina artiklar till UFO-Aktuellt vilket var bra. För på söndag ska jag sätta mig och knåpa ihop så mycket jag kan av tidningen.

Mitt under matchen ringde Niklas som var funktionär långt ute i skogen när ettorna i hans gymnasium skulle ha friluftsdag. När han skulle åka hem upptäckte han att luften var ur bakdäcket. Nu kunde jag inte åka och hjälpa honom men som tur var kunde han gå till en Statoilmack och pumpa däcket så att det höll tills han kom hem. Senare på eftermiddagen fixade jag och Anneli ny slang åt honom.

Jag har också varit iväg och handlat kräftor som nu ligger på tining och några Oktoberfestöl som jag tänkte bjuda på. Har svarat på en del mejl, bland annat på ett som gällde ett föredrag i januari nästa år.

Nu måste jag bryta skrivandet för att återvända till bilderna. Om jag ska hinna sova också.

Loading