Märkliga historier

Har jobbat med UFO-Aktuellt mest hela dagen vilket har gett mig möjlighet att intervjua några intressanta personer. Började dagen med att ringa upp en man och hans son i Enånger som för rätt många år sedan hade varit ute och kört bil med hela familjen tidigt en morgon.

Men istället för de orrar som de var ute efter att titta på fick de se ett lysande klot som låg nere vid stranden. De tittade på det några minuter och sedan började mannen att gå fram emot det men vände sedan familjen ropat honom tillbaka.

Klotet, som var nästan två meter i diameter, lyste som en orange sol och det verkade varmt eftersom luften dallrade kring det.

Familjen åkte men vände efter en stund och när de kom tillbaka var klotet borta. Historien har en hel del andra detaljer men dem får ni läsa om i nästa nummer av UFO-Aktuellt.

Nästa samtal ska jag inte gå in på här men lovar att återkomma till det i något annat sammanhang. Men den historien var en av de absolut märkligaste och bisarraste jag hört på mycket länge. Jag säger bara getingar.

Pratade en stund med Ante Jonsson som ringde upp mig i eftermiddags. Ante undrade över ett par saker som jag hoppas kunna hjälpa honom med. Själv har han och frun flyttat in i en ny lägenhet och de verkade nöjda med att ha fått så fint omkring sig. Kontakterna med de märkliga varelserna fortsätter även om det är ganska långt emellan gångerna, berättade Ante.

I kväll var jag och Anneli och veckohandlade och sedan blev det pizzabak med hela familjen inblandad. Gott blev det också. Niklas stack scouterna och sedan vidare till innebandyträning medan Markus stannade hemma och satte sig vid datorn sedan han gjort matteläxan.

Någon timma efter midnatt hjälpte jag en norsk cirkelförfattare, Eva-Marie Brekkestö, med en bild som hon ville använda i sin nästa bok. Eftersom hennes mejl hamnat bland skräpposten av någon outgrundlig anledning så blev mitt svar drygt en vecka försenat. Inte så bra. Har också varit i kontakt med Paul Stonehill, en amerikansk ufolog i Kalifornien som ville skicka artiklar till påseende till UFO-Aktuellt. Den första kom i natt.

Loading