Jobbar med UFO-Aktuellt och snö i massor

På väg hem.

I dag blev det frukost med fem tjejer eftersom Annelis vänner hade sovit över natt här efter gårdagens teaterbesök. När Anneli kört dem till stationen för vidare färd hem plockade vi undan, startade en tvättmaskin och sedan blev det datorn och UFO-Aktuelltjobb för min del. Textbearbetning och så en egen artikel, det var så mycket jag hann med i dag.

Har också skrivit ett mejl till hela Stockholmsgruppen men där hoppas jag att vi snart ska ha en annan sammankallande.

Och efter min kritik över priset på den lilla ängeln (se gårdagens blogg) har säljaren nu valt att sänka det något.

Ute har det snöat och snöat och i morgon kommer det mer. Stockholmarna uppmanas att jobba hemifrån om det går att göra det.Tyvärr kan detta ställa till det för mig eftersom jag hade bokat in ett möte med en ufoobservatör i morgon, och han bor lite avigt till. Vi får se hur det blir.

I morgon kommer rymdkapseln Orion som närmast månen och det skrev jag om. Bara att hoppas att allt går bra nu så att inte Nasas månprogram försenas ytterligare. Vi vill ju alla (tror jag) uppleva att människan återvänder till månen.

Och i dag var det dags för invigning av fotbolls-VM i Qatar och som jag skrev i går har vi på DN ett VM-tips. Förra gången det var tips på fotboll var under EM och då lyckades jag oväntat vinna hela grejen. Det räknar jag inte med att göra den här gången men första matchen gick i alla fall bra; Ecuador slog Qatar med 2–0.

Eftersom Björn satt fjättrad vid datorn (han sköter sporten på nätet) så gick jag över bron och hämtade sushi till oss båda. Jag min vanliga 17-bitars och så en lax bowl till Björn. Jag sympatiåt min sushi vid datorn jag också.

Rent artikelmässigt var mitt fokus Ukraina som så ofta. Men eftersom det var sista dagen på skiftet blev det också fika och jag passade på att handla glass och hallon när jag ändå var ute i snögloppet och hämtade maten. En bra tradition då vi samlas i en kvart i sofforna och pratar.

Men vid 01 var det dags att avsluta det här passet. Och precis innan jag skulle gå ut började åskan mullra ordentligt utanför fönstren. Riktigt ordentligt!

Rakt fram i rondellen.

Och vägen hem var ett enda vitt töcken, snön vräkte ned och i rondellen vid Brommaplan hade en stackare lyckats köra rakt fram.

Snövitt.

När jag kom hem var det bara att konstatera att snön hade byggt en liten fin trave på brevlådan och att hela världen var vit. Tog ned tvätten, satte igång en ny och fixade lite digitala saker. Sedan sängen efter 02.

Loading