Däckbyte, dyr ängel och ufoöl

Kanske lite dyr.

Det säljs ju mycket skräp på Tradera, men också en hel del bra saker givetvis, men den här tar nog priset när det gäller sämsta köp. Nu går pengarna visserligen till Musikhjälpen och det tycker jag och UFO-Sverige är bra eftersom vi bidrog med en insamling för några år sedan och jag satt i en studio i Västerås under natten och pratade ufo.

Men herregud. Den är månsovande ängeln lär ju ingen köpa så det blir bara konstigt.

Vinterdäck på.

Min dag började med hjulbyte så nu sitter de odubbade vinterdäcken på och resan till Göteborg i veckan blir lite säkrare. 590 kronor för att byta är inte billigt men eftersom jag inte vill bryta ryggen av mig så är det trots allt värt pengarna.

Pratade en stund med Lina Skandevall som håller i arrangemanget på Flygeln i Norrköping nästa vecka då Crazy Pictures går all in i marknadsföringen av ”UFO Sweden” Jag ska vara med en stund och berätta om det riktiga UFO-Sverige och AFU. Lina kunde berätta att ett lokalt bryggeri kommer att sälja ett ”ufoöl” med filmens logga och att det även kommer att finnas att köpa på Systembolaget. En traditionell pilsner enligt Lina.

Anneli har tjejträff här hemma medan jag jobbar i dag. Och damerna ska gå på ”Tootsie” med Robert Gustafsson. De får nog en trevlig kväll och eftersittning här hemma eftersom alla ska bo över.

AFU:s Isaac Koi har lagt upp ett antal sökbara pdf-filer med Twitterinlägg från ufologer på AFU:s sajt. Ni kan komma åt dem här. Isaac är otroligt flitig med att bevara digitalt material och är ett fantastiskt komplement till vårt arbete med att spara pappersdokument.

På väg genom parken till jobbet.

På vägen in till jobbet ökade snöandet och när jag gick genom Rålambshovsparken var det rena julstämningen med barn som kastade snöboll och rullade små snögubbar. Men om några dagar är väl allt borta igen.

Väl på jobbet intervjuade jag två försvarsexperter om läget på slagfältet i Ukraina och det blev en mycket läst text. Men när jag skrivit i ett par timmar gick jag och Björn över bron till Rosa Drömmar (genom snön) och slog oss ned i väntan på våra hamburgare. Ett levande ljus höll oss sällskap när vi sedan fick in maten – i mitt fall en dubbel drömburgare.

Under sena kvällen satt vi också och väntade på att klimatmötet i Egypten skulle resultera i något konkret. Men vår väntan blev förgäves då allt bara sköts upp och vid 01 var det bara att gå hem. Då hade vår reporter på plats också varit tvungen att ge sig av till flygplatsen för att ta sig tillbaka till Sverige

Loading