Kursdags

Upp i åttan (klockan var prick åtta) och sedan har det varit full fart hela dagen. Min del av kursverksamheten har mest bestått i att hålla ordning på nybörjarna. I tre timmar pratar jag för dem om olika typer av misstolkningsfenomen vilket blir en lektion i vittnespsykologi.

Kaj Hahne, som har en bred erfarenhet från sitt arbete inom polisen,utökade nybörjarnas kunskaper i just detta ämne senare under dagen.

Det blir en lyckad dag med många frågor och intressanta diskussioner. Med elva nybörjare är det svårt att få det  tråkigt!

Så här framåt nattkröken, när jag skriver detta, kan man konstatera att också årets kurs har varit mycket trevlig så här långt. Och det trots att bara en av Tobias hemmasnickrade ufoballonger gav sig iväg någon längre sträcka när vi hade den traditionsenliga uppsändningen på gården utanför. Förutom korvstoppningen i lektionssalarna så har vi haft det kul med lotterier, tipspromenad och egna ufobilder.

Och nu i kväll har vi belägrat sofforna i entrén med ufosnack och lyssnat till musik från YouTube genom datorn inne i stora lektionsalen.

Men nu måste jag sova. Trots vintertidsomställning är klockan 02 och det blir en lång dag även i morgon.

Loading