Styrelsemöte och jobb med föredraget

Möte via Zoom.

Vid 13-tiden i dag gav sig Anneli iväg för att hämta Ylva och sedan bar det av till ett spa i Saltsjöbaden så jag är ensam hemma över helgen. Vilket innebar att det blev ganska mycket sittande vid datorn och telefonen.

Under förmiddagen hade jag samtal med vår kassör Tony Ekberg och med valberedningens Christian Umeland så att jag kunde presentera deras uppgifter under det två timmar långa styrelsemöte jag höll i mellan 13 och 15. UFO-Sveriges styrelse träffas ofta via Zoom numera men nästa gång vi har möte blir det fysiskt i Ängelholm. Som vanligt på Hotell Lilton.

På agendan för dagens styrelsemöte stod bland annat vår riksstämma och utställning i Västerås den 20 maj och allt praktiskt kring den. Vi diskuterade också ekonomi, prenumerationsutvecklingen och distributionen av våra tidskrifter samt en hel del frågor av intern karaktär.

Tog en matpaus efter mötet med ett par mackor med Skagenröra och ett avsnitt ”Simpson’s”, pratade med Carl-Anton en bra stund och plockade ut tvätten ur maskinen och hängde den. Jag hade totalt glömt att jag stoppat i en maskin men tack vare att Carl-Anton berättade att han tvättat i dag så kom jag ihåg den.

Ringde och gratulerade Gunnar, vår tidigare granne, som fyller år den 1 april. Det var länge sedan vi pratade så det var kul att språkas vid en stund.

Sedan bänkade jag mig vid datorn och jobbade visare med föredrag i några timmar. Men som vanligt stack jag emellan med lite telefonsamtal, mejl och annat. Tog och sorterade in några års styrelsemötesprotokoll och anteckningar i en ny pärm eftersom den tidigare tagit slut för länge sedan.

Framåt sena kvällen ringde Anneli och Ylva som hade det bra i Saltsjöbaden. Lugn och fin dag för damerna vilket är bra.

Sist, när jag var klar med föredraget, sorterade jag ett stort antal digitala filer som jag tagit med mig från min jobbdator och lade in dem på mina externa hårddiskar. Filer som inte längre är aktuella men som jag vill spara av historiskt intresse.

00.30 blev det sängen med kvantfysikboken som sällskap. Och Loreenvideon har klättrat över 22 000 visningar.

Loading